Σάββατο 8 Αυγούστου 2020 15:07
Αρχική EΛΛΑΔΑ Συγκλονιστικές εικόν...

Συγκλονιστικές εικόνες στην Κίναρο: Βίντεο από την επιχείρηση διανομής τροφίμων – Αντίξοες συνθήκες και καθημερινός αγώνας επιβίωσης για την κυρία Ρηνιώ

Ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας απογειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής με προορισμό την Κίναρο και την κυρά Ρηνιώ, την μοναδική κάτοικο του νησιού.

Οι άνδρες της Πολεμικής Αεροπορίας επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν την βελτίωση των καιρικών συνθηκών προκειμένου να προσκομίσουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στην ηλικιωμένη που ζει στο νησί. Επιπλέον, όπως αναφέρουν από τις Ένοπλες Δυνάμεις, οι άνδρες που προσγειώθηκαν στο μικρό νησί και συνάντησαν την κυρά Ρηνιώ, επιχείρησαν να αποκαταστήσουν και την βλάβη στην ηλεκτροδότηση στο σπίτι της μοναδικής κατοίκου της Κινάρου.

Βίντεο: Η άφιξη του ελικοπτέρου στην Κίναρο

Το πρωί του Σαββάτου, το υπουργείο Εθνικής Αμύνης έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο και αποτυπώνεται η επιχείρηση στην Κίναρο. Αρχικά, το ελικόπτερο άφησε έναν σάκο με τρόφιμα χωρίς να προσγειωθεί, ενώ στη συνέχεια φαίνεται πως ο χειριστής του βρήκε κατάλληλο σημείο προκειμένου να κατεβάσει με ασφάλεια το ελικόπτερο. Στο τέλος του ντοκουμέντου, φαίνονται οι τρεις άνδρες του ελικοπτέρου να ποζάρουν μαζί με την κυρά Ρηνιών.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Ροή Ειδήσεων