ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συλλήψεις στον Ασπρόπυργο για τους πυροβολισμούς με τραυματίες στο Περιστέρι

Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες για -κατά περίπτωση- απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και βία κατά των υπαλλήλων

Συνελήφθησαν, σήμερα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στον Ασπρόπυργο, δύο άτομα, ηλικίας 26 και 20 ετών, οι οποίοι νωρίτερα άνοιξαν πυρ μέσα σε κατάστημα στο Περιστέρι, τραυματίζοντας, δύο άτομα.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της Κυριακής, οι νεαροί ευρισκόμενοι σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή του Περιστερίου διαπληκτίστηκαν λεκτικά με -2- έτερα άτομα, ενώ η ένταση κλιμακώθηκε εκτός του καταστήματος με τον 20χρονο να προβαίνει σε χρήση όπλου με επακόλουθο τον τραυματισμό των έτερων εμπλεκομένων.

Σημειώνεται ότι τις πρώτες πρωινές ώρες (24/09), το κέντρο της Άμεσης Δράσης έλαβε κλήση σχετικά με πυροβολισμούς στη περιοχή του Περιστερίου, ενώ λίγο αργότερα ενημερώθηκε από νοσοκομείο της Αττικής για ύπαρξη δύο τραυματιών.

Έπειτα από επισταμένες έρευνες και από αξιοποίηση πληροφοριών ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν τους ύποπτους και τους προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου όπου αναγνωρίστηκαν ως δράστες της ανωτέρω επίθεσης.

Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα ρολόι μεγάλης αξίας, ένα μενταγιόν, -2- κάλυκες πυροβόλου όπλου και -3- κέρματα.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, κατηγορούμενοι για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και βία κατά των υπαλλήλων.

Back to top button