COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

ΑΡΘΡΑ ΓΝΩΜΗΣ

Συμμορία εκβιαστών στον Δήμο της Αθήνας: Διαβάστε όσα κατέγραψε ο “κοριός” από τους κρυφούς διαλόγους με τους μαγαζάτορες -“Αυτός κάνει “αρκουδιές” θα τον βρουν σε χαντάκι” – Υπήρχαν Αντιδήμαρχοι που “τους έκαναν πλάτες”;

Στο βρώμικο κύκλωμα και υπάλληλος του Υπουργείου Πολιτισμού
Σοκ προκαλεί το περιεχόμενο των συνομιλιών της συμμορίας των εκβιαστών του Δήμου της Αθήνας με μαγαζάτορες – θύματα αυτού του άθλιου κυκλώματος, που αποτελείτο από αστυνομικούς και υπαλλήλους του Δήμου Αθηναίων, αλλά και από στελέχη του Υπουργείου Πολιτισμού.

Συμμορία εκβιαστών στον Δήμο της Αθήνας: Διαβάστε όσα κατέγραψε ο “κοριός” από τους κρυφούς διαλόγους με τους μαγαζάτορες -“Αυτός κάνει “αρκουδιές” θα τον βρουν σε χαντάκι” – Υπήρχαν Αντιδήμαρχοι που “τους έκαναν πλάτες”;

Χορηγούμενο

Είναι τόσο μεγάλη η ξετσιπωσιά, η αναίδεια, αλλά και η αλητεία των πρωταγωνιστών, που αναρωτιέται κανείς ποιοι “τους έκαναν πλάτες” και πόσο ψηλά ήταν οι συγκεκριμένοι; Ήταν Δημοτικοί Σύμβουλοι η μήπως και Αντιδήμαρχοι;

“Αυτός κάνει αρκουδιές και θα τον βρουν σε κανένα χαντάκι “λέει η “Νάνσυ”, το διευθυντικό στέλεχος της συμμορίας σε εκβιαζόμενο μαγαζάτορα και του ζητάει λεφτά.

Τους διαλόγους έχει καταγράψει ο “κοριός” των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ και σας τους παρουσιάζουμε όπως διέρρευσαν:

Χορηγούμενο

ΝΑΝΣΥ: “Και χίλια διακόσια πενήντα είκοσι εννιά του μηνός, έτσι; Τη Δευτέρα πάλι”.

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: “Ρε γ..ώ τα λεφτά μου γ..ώ”.

ΝΑΝΣΥ: “Εσύ μου ‘δωσες ημερομηνίες εγώ σου ‘πα πες μου και τις έγραψα”.

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: “Αυτές τις μ……ς κάνω”.

Χορηγούμενο

ΝΑΝΣΥ: “Ε δεν θα μπορούσες να το αποφύγεις άλλο. Γιατί αν έμαθες χθες σηκώσανε την Ειρήνης(σ.σ. οδός)”.

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: “Ρε συ το είδα κατέβαινα την Καραγιώργη”.

ΝΑΝΣΥ: “Έτσι μπράβο”.

Χορηγούμενο

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: “Τι κάνανε εκεί πέρα ρε τα σηκώσανε όλα;”

ΝΑΝΣΥ: “Έρχεται η σειρά σας γι’ αυτό το λέω”.

“…θα τον βρείτε σε κανένα χαντάκι”

ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ: “Τους έχω πει. Κοιτάχτε γιατί καμία μέρα θα τον βρείτε σε κανένα χαντάκι. Είναι πολύ εριστικός και κάνει πολλές αρκουδιές. Έχετε το νου σας. Δεν μπορεί να γίνει βασιλέτερος του βασιλέως αυτός. Τελείωσε. Δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον Αντιδήμαρχο ή το Δήμαρχο. Τι είναι αυτός; Θα πάει να φτιάξει όλη την Αθήνα; Στα πλαίσια που του ορίζει η τέτοια του θα κινείται. Τους το χω πει εγώ γιατί τον έχω βάλει σημάδι για άλλο θέμα αυτόνε να ξέρεις”,


αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνομιλία του με την “ΝΑΝΣΥ”, το έτερο διευθυντικό στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης, ο 64χρονος κατηγορούμενος “καθοδηγητής” του Τμηματάρχη της Δημοτικής Αστυνομίας. Φέρεται να εκφράζει τον εκνευρισμό του με άλλο στέλεχος της Δημοτικής Αστυνομίας, που πραγματοποιεί ελέγχους σε καταστήματα, τα οποία “προστατεύει” το κύκλωμα.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ: “Δεν θα πάνε τώρα. Έχει πολλές καταγγελίες. Θα του την πέσουνε και δεν θα το ξέρουμε”, προειδοποιεί την “ΝΑΝΣΥ” ο 64χρονος σε άλλο μέρος της συνομιλίας, αναφερόμενος σε επικείμενο έλεγχο σε υπότροπο κατάστημα, ο ιδιοκτήτης του οποίου έχει δώσει χρήματα στην οργάνωση.

Ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος:

ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ: “Απλά πες του, μην είσαι και συ τόσο κραυγαλέος ρε φίλε. Με κάποιο τρόπο, αλλά που να πάει κι αυτός ο άνθρωπος”.


ΝΑΝΣΥ: “Τι να του πω εκεί πέρα”.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ: “Ε τι να σου πω ρε Νάνσυ μου. Αυτά που μου λένε σου τα λέω, για να τους ενημερώνουμε να μην λένε ότι δεν τους ενημερώνουμε. Τους το λέμε. Είναι μερικά πράγματα, τώρα αυτός δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό, ε και παίρνει πάνω του. Γιατί τώρα πλέον αυτοί, αυτοί κοιτάνε τις ηλεκτρονικές καταγγελίες, που δεν, που δεν υπάρχει έλεγχος…”.

Χαρακτηριστική είναι η συνομιλία της “ΝΑΝΣΥ”, με κατηγορούμενο υπάλληλο του Υπουργείου Πολιτισμού:


ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠ.ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: “Πάμε ένα τριχίλιαρο;”

ΝΑΝΣΥ: “Μμμ νομίζω δύο είναι καλύτερα εδώ”.

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠ.ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: “Βάλε λίγο παραπάνω, καλοκαίρι να πάμε για διακοπές ρε. Άντε ρε. Άντε και το βλέπουμε μεταγενες το άλλο θέμα.

ΝΑΝΣΥ: “Εεε”.

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠ.ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: “Για ένα πάνω για ένα κάτω”.

ΝΑΝΣΥ: “Καλά θα το δω και σε, κοίτα θα μιλήσω και σου λέω”.
Back to top button