ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζουν τις απειλές και τη βρώμικη προπαγάνδα οι Τούρκοι: «Η Ελλάδα είναι αυτή που εγκατέλειψε το τραπέζι των διαπραγματεύσεων»

Συνεχίζουν τις απειλές και τη βρώμικη προπαγάνδα οι Τούρκοι, με αφορμή το επεισόδιο που ισχυρίζεται η Άγκυρα ότι συνέβη στις 23 Αυγούστου με το δήθεν ‘λοκάρισμα’ των τουρκικών F-16 από τους ελληνικούς S-300.

Μετά τη συνεδρίαση του κόμματος, ο Ομέρ Τσελίκ ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Ενώ μπορεί να δημιουργήσει μία φιλία με την Τουρκία, παραπονιέται για εμάς στον κόσμο. Αυτή είναι η αλήθεια. Τα ζητήματα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας μπορούν εύκολα να επιλυθούν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Η Ελλάδα είναι αυτή που εγκατέλειψε το τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Η Τουρκία είναι ένα μεγάλο, διπλωματικό κράτος. Το σωστό είναι να κάθεσαι στο τραπέζι και να μην φεύγεις από το τραπέζι… Αν γίνει σεισμός, η Τουρκία θα είναι μαζί τους”.

Και συνέχισε για την “παρενόχληση των τουρκικών F-16”: “Το “λοκάρισμα” των αεροσκαφών μας μέσω των S-300 που εδρεύουν στην Κρήτη, ορίζεται ως εχθρική ενέργεια σύμφωνα με το ΝΑΤΟ.

Μπορεί να έχει επικίνδυνες συνέπειες. Αυτό που κάνουν δεν έχει καμία σημασία, μπροστά στη δύναμη και την εμπειρία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά αυτό πρέπει να το δουν οι σύμμαχοι μας. Η αεροπορία μας απάντησε.

Back to top button