ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η συνταγή της γιαγιάς: Πεντανόστιμος κιμάς με μικρά μυστικά που θα τον αποθεώσουν

Advertisement

Ο κιμάς είναι το λατρεμένο γεύμα όλης της οικογένειας. Ωστόσο δεν το πετυχαίνουν όλοι με αποτέλεσμα αντί να γευόμαστε το αγαπημένο μας πιάτο να καταλήγουμε να τρώμε για άλλη μια φορά γρήγορο φαγητό.

Οι γιαγιάδες εκτός από τα απίστευτα γιατροσόφια έχουν και τα μυστικά για τις πιο νόστιμες συνταγές. Ένα από αυτά είναι του κιμά!

Η συνταγή της γιαγιάς: Πεντανόστιμος κιμάς με μικρά μυστικά που θα τον αποθεώσουν

 

Advertisement

Συμβουλές όπως μας τις δίνει η γιαγιά

Δεν τσιγκουνευόμαστε το ελαιόλαδο. Όταν σερβίρουμε τον κιμά μας πάνω στα μακαρόνια, ρίχνουμε λίγο ακόμα ωμό για να αναδείξει όλες τις γεύσεις και να γυαλίσει την όψη του κιμά.

Η συνταγή της γιαγιάς: Πεντανόστιμος κιμάς με μικρά μυστικά που θα τον αποθεώσουν

 

Μυστικό για τέλειο κιμά

Αυτά τα δύο συστατικά θα απογειώσουν το κιμά

 

Advertisement

Καρότο και σέλερι: δυο συστατικά που απογειώνουν την γεύση. Για ένα κιλό κιμά θα χρειαστείς δύο μεσαία καρότα και δυο στικς σέλερι που θα τα περάσεις παρέα από το μούλτι για να τριφτούν καλά.

 

 

Από το ζεστό, αμυλούχο νερό των ζυμαρικών ρίχνουμε μια γενναία κουταλιά μες στον κιμά μας για να τον ζωηρέψουμε πριν το σερβίρισμα και να γίνει ένα με τα μακαρόνια μας.

Καλή όρεξη!


Advertisement

Καλλιόπη Χαραλαμποπούλου

Η Καλλιόπη Χαραλαμποπουλου είναι δημοσιογράφος, απόφοιτη του τμήματος Μ.Μ.Ε του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται από το 2004 σε νευραλγικες θέσεις που αφορούν στην επικοινωνία και τη Δημοσιογραφια. Εξειδικευεται σε πολιτικά και κοινωνικοοικονομικα θέματα καθώς και στην επικαιρότητα. Από το 2023 είναι η αρχισυντακτρια του europost.gr και γράφει καθημερινά για θέματα που αφορούν στην επικαιρότητα και συντονίζει μια ομάδα έμπειρων δημοσιογραφων
Advertisement

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Advertisement

Back to top button