ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελακης χαρακτήρισε …”σάλτσα πουμαρο”τις θέσεις της “Ομπρέλας”,την ώρα που οι οπαδοί της φράξιας του φώναζαν “να πας στο Μαϊάμι”!

Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση της Κ.Ε.του ΣΥΡΙΖΑ,που είχε πολλά απρόοπτα,τόσο για τους συνέδρους,όσο και για τον ίδιο τον Πρόεδρο,που έδειξε πάντως ότι “δεν μασάει!”

 

Πιο αναλυτικά το σχετικό ρεπορτάζ έχει ως εξής:

Ο Στ. Κασσελάκης ξεκίνησε επιθετικά διερωτώμενος «Πώς να δώσουμε προοπτική στον ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ τοπικών νομισμάτων και δηλώσεων Κατρούγκαλου;» για να προσθέσει: «Άλλο η κουλτούρα της δημοκρατίας και άλλο της αυτοκτονίας» Στο σημείο αυτό υπήρξαν αποδοκιμασίες με αποτέλεσμα ο προεδρεύων Παναγιώτης Ρήγας να παρέμβει δύο φορές ζητώντας σεβασμό στον ομιλητή.

«Να πας στο Μαϊάμι» -Η οργισμένη αντίδραση Κασσελάκη
«Στο Μαΐαμι να πας» του φώναξε κάποιος από το ακροατήριο. «Ναι, έχουμε ομογένεια στο Μαϊάμι και με χαρα θα πάω για να τους κερδίσουμε. Να σέβεστε όλους τους απόδημους και τους ομογενείς, εκτός αν προτιμάτε να χάνουμε» είπε απαντώντας ο Στέφανος Κασσελάκης.

Υψώνοντας τους τόνους στους επικριτές του είπε «τέλος η καμαρίλα και η κομματίλα. Θέλετε να ακούσετε τι λέει η κοινωνία; Πηγαίνετε να την ακούσετε απροειδοποίητα». Σε κάποια αποστροφή του σημείωσε πως «κανείς μας δεν θα πήγαινε στα κανάλια για να γίνει 5η φάλαγγα της ΝΔ».

Στο σημείο αυτό κάποιοι φώναξαν « αίσχος».

Ο Στ. Κασσελάκης, πολλές φορές άνοιξε διάλογο με την αίθουσα απαντώντας στις επικρίσεις. «Πάλι στο μυαλό μου είστε; Με τόσο μυαλό στο μυαλό μου θα έπρεπε να είστε 50% στις εκλογές. Νομίζετε ότι ο λαός είναι ηλίθιος;» είπε με στόμφο.

Ο Κασσελάκης χαρακτήρισε… σάλτσα Pummaro την Ομπρέλα -«Δήθεν αριστερή πολιτική με τεράστια κείμενα γεμάτα αόριστες σάλτσες»
Οι διαφωνίες και οι αντιδράσεις δεν πτόησαν τον Κασσελάκη ο οποίος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του δεν δίστασε να σαρκάσει τα κείμενα εσωκομματικών τάσεων όπως της Ομπρέλας λέγοντας:

«Γιατί όσο εκείνοι θα κάνουν δήθεν αριστερή πολιτική με τεράστια κείμενα γεμάτα αόριστες σάλτσες -πολιτική του Pummaro-, η δική μας Αριστερά θα επαναφέρει το κράτος δικαίου και τα εργασιακά δικαιώματα στην Ελλαδα, θα παρεμβαίνει στη Στέγη, στο Κλίμα, στη Φτώχεια, στα Δικαιώματα».

 

 

 

Back to top button