Δολοφονία Μακρή: Τις κινήσεις του εκτελεστή που σκότωσε τον επιχειρηματία, σύζυγος της Βικτώριας Καρύδα στο Πανόραμα της Βούλας έχουν στα χέρια τους οι αρχές.

Εν τω μεταξύ αναζητείται το κίνητρο της δολοφονίας το οποίο ίσως και να φτάνει μέχρι την Αυστραλία και στις υποθέσεις που ήταν εμπλεκόμενο το θύμα, όπως καταδίκη για ναρκωτικά, σχέσεις με τους μηχανόβιους Hell Angels, επιχειρηματική δράση με εταιρείες σεκιούριτι.

Σύμφωνα με την περιγραφή που έχουν στα χέρια τους οι αρχές ο εκτελεστής είναι μετρίου αναστήματος, φορούσε γκρίζα ρούχα, καπέλο και κουκούλα, ενώ είχε σηκώσει το γιακά του μπουφάν του.

Η περιγραφή προέρχεται τόσο από τις κάμερες του σπιτιού, όσο και των γύρω κατοικιών, κάτι που προφανώς ο δράστης γνώρισε και γι αυτό φρόντισε να καλύψει τα χαρακτηριστικά του.

Ωστόσο έχει καταγραφεί ο δολοφόνος να κατεβαίνει πεζός και να ρίχνει δυο πυροβολισμούς στον 46χρονο Γιάννη Μακρή που ήταν στην θέση του οδηγού. Περνάει πίσω από το αυτοκίνητο και από την πλευρά του οδηγού πυροβολεί ακόμη δυο φορές.

Ο 46χρονος βγαίνει από το όχημα του, παραπατά και φωνάζει δυο φορές «Βοήθεια».

Μεγάλο ενδιαφέρον για την υπόθεση έχουν δείξει και αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης.

Μάλιστα, απεσταλμένοι τηλεοπτικών σταθμών βρέθηκαν έξω από το σπίτι του στην Βούλα.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα