Πολλές είναι οι φήμες τις τελευταίες ημέρες που θέλουν τον Γιάννη Αλαφούζο να διακόπτει την συνεργασία με τον Τούρκο παραγωγό, Ατσούν Ιλιτζαλί.

Τα οικονομικά δεδομένα δεν είναι ευνοϊκά για τον σταθμό του Φαλήρου, αφού όλο το χρήμα καταλήγει στην τσέπη του Τούρκου. Οι φήμες ενισχύονται από το γεγονός ότι τρεις τηλεοπτικές σειρές πήραν το πράσινο φως, αλλά και οι προτάσεις σε παρουσιαστές να αναλάβουν εκπομπές που δεν ανήκουν στον Ιλιτζαλί.

Τα πράγματα μετά την μεγάλη επιτυχία του Survivor 1 δεν πήγαν καλά. Το «My man can» έχασε από το «Ταίρι ξέρει», το My style rocks κινείται σε ρηχά νερά, ενώ το Ελλάδα έχεις ταλέντο βρίσκεται τις Δευτέρες αρκετά πίσω. Το μόνο πρόγραμμα που στέκεται γερά στα πόδια του είναι το The voice.

Την ίδια ώρα ο ΣΚΑΙ βλέπει τα άλλα κανάλια να παίρνουν τα νούμερα με, ενώ στην πρώτη τετράδα δεν βρίσκεται κανένα πρόγραμμα του Τούρκου.

Σίγουρα ο παραγωγός του Survivor είναι πιεσμένος και πλέον τα στοιχήματά του δεν είναι άλλα από τον τρίτο κύκλο του reality επιβίωσης και από το πολλά υποσχόμενο Power of love.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα