Τώρα που βγαίνουμε από τα μνημόνια (τρομάρα μας!) ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε και με σοβαρότερα προβλήματα. Όπως, το πόσα κιλά είναι η γνωστή παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου. Τις απορίες μας έρχεται να μας τις λύσει με μία ενδιαφέρουσα αποκάλυψη ο δαιμόνιος στο κοσμικό ρεπορτάζ Νάσσος Γουμενίδης, ο οποίος “συνέλαβε” την παρουσιάστρια να κόβει κιλά από τον εαυτό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το ρεπορτάζ είναι από το Nassos Blog:

Η παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι κάτι περισσότερο από αισθητή. Καθημερινά μέσα από τον λογαριασμό της φροντίζει να «πουλά» νέο υλικό στους διαδικτυακούς της ακόλουθους. Ένα «υλικό» που τις περισσότερες φορές περνά από «σαράντα κύματα» για να φτάσει στα ματάκια μας. Τι εννοώ; Ότι για τις φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου υπάρχει μια συγκεκριμένη «ιεροτελεστία». Αυτή της υπέρτατης επεξεργασίας.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η εικόνα που «πασάρει» στον κοσμάκη να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καμία σχέση λέμεεεεε… Τρανό παράδειγμα η εμφάνιση που έκανε στην Κύπρο την περασμένη εβδομάδα. Όπως θα δείτε στο παρακάτω υλικό από την άφιξη της στο αεροδρόμιο της Λάρνακας τα παραπανίσια κιλά της πρώην παρουσιάστριας είναι κάτι περισσότερο από εμφανή.
Αν συγκρίνετε την εικόνα αυτή, με τα στιγμιότυπα που ανεβάζει στο instagram θα αντιληφθείτε ότι το δούλεμα πάει σύννεφο. Ρε Σίσσυ φτάνει πια με αυτό το παραμυθάκι. Γελάνε και οι πέτρες πλέον…
Υ.Γ. Για να σας προλάβω όλους εσάς του «καλούληδες», το θέμα εδώ δεν είναι γιατί η Σίσσυ έχει παραπανίσια κιλά. Το θέμα είναι γιατί το κρύβει. Αν γουστάρει να τα έχει πολύ καλά κάνει και μαγκιά της. Αλλά κοριτσάκι μου μην το κρύβεις… Πέρνα τουλάχιστον τα μηνύματα σου στα κοριτσάκια που σε ακολουθούν και προσπαθούν με χίλια ζόρια να φτάσουν τα μοντέλα των περιοδικών. Μην τα χαντακώνεις με αυτόν τον τρόπο. ΑΥΤΟ είναι το θέμα. Δείτε τις φωτογραφίες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα