ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τέλος ο Σπύρος Παπαδόπουλος και το «Στην υγειά μας»?… Τι γίνεται με τα γυρίσματα?…

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στο επιτελείο της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Στην υγειά μας ρε παιδιά», για το τι θα γίνει σχετικά με τα νέα γυρίσματα.

Και αυτό γιατί, από την μια πλευρά, οι υπευθύνοι της πετυχημένης μουσικής εκπομπής δεν θέλουν να κάνουν «εκπτώσεις» στην παραγωγή και από την άλλη ο Σπύρος Παπαδόπουλος -εκτός του γεγονότος ότι δεν θέλει να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας της εκπομπής, δεν θέλει να κάνει «εκπτώσεις στα μέτρα προφύλαξης για τον κορονοϊό.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η εικόνα του πλέον έχει έναν «συμβολικό» χαρακτήρα, λόγω του ότι πήρε επάνω του, με το σποτ «Μένουμε σπίτι», την υπευθυνότητα στη τήρηση των μέτρων κσατά του φονικού ιού.

Δεν ήθελε, λοιπόν, σε καμμιά περίπτωση να του πουν τη γνωστή παροιμία «δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις».

Σύμφωνα με πληροφορίες Happy Day το επιτελείο της εκπομπής έχει βρει μία λύση, ώστε να γυρίσουν κάποιες εκπομπές μετά τις αρχές Ιουνίου.

Όμως στην περίπτωση που εκτιμήσουν ότι και με τη νέα αυτή φόρμα αλλοιώνεται το concept της εκπομπής -ας μην ξεχνάμε ότι βάσικό πρόβλημα είναι ότι είναι μεγάλος ο αριθμός των καλεσμένων καιτων μουσικών- τότε θα κάνουν μόνο δύο γυρίσματα για φινάλε και θα το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» θα επιστρέψει το φθινόπωρο με τη νέα σεζόν!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή Happy Day:

Back to top button