Πρωτοφανή είναι τα όσα διαδραματίζονται στο 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα, που ακόμη δεν έχει ξεκινήσει λόγω της έντασης που επικρατεί ανάμεσα στην ηγεσία και το ΠΑΜΕ.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, που δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες, οι 600 σύνεδροι και εκατοντάδες μέλη του ΠΑΜΕ βρίσκονται συγκεντρωμένοι στον προαύλιο χώρο του συνεδριακού κέντρου του ξενοδοχείου «Ελίτ» στην Καλαμάτα, οι 600 σύνεδροι και εκατοντάδες μέλη του ΠΑΜΕ.

Ωστόσο, οι πόρτες είναι κλειστές και μέσα στον χώρο βρίσκονται μόνον τα μέλη το προεδρείου, τα οποία και διαβουλεύονται για τον τρόπο διεξαγωγής του συνεδρίου.

Πριν λίγο, ο αντιπρόεδρος της ΓΣΕΕ κ. Βασιλόπουλος ανέφερε ότι δεν μπορεί να διεξαχθεί συνέδριο με αυτές τις συνθήκες και κατηγόρησε το ΠΑΜΕ ότι στοχεύει να διαλύσει τα συνδικάτα και τη ΓΣΕΕ.

Από την πλευρά του, το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την ηγεσία της ΓΣΕΕ για «νόθους» συνέδρους και για παρανομίες στον τρόπο που μοιράστηκαν οι κάρτες των Συνέδρων.

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν και χθες το βράδυ κατά την τελετή έναρξης του Συνεδρίου στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, που είχαν ως αποτέλεσμα τη ματαίωση της εκδήλωσης.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν δηλώσεις από τον αντιπρόεδρο της ΓΣΕΕ όσο και από την εκπρόσωπο της ΔΑΣ.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα