ΑΡΘΡΑ ΓΝΩΜΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θα πάει στην Θράκη ο Ερντογάν – Η πρόσκληση της Ελληνικής κυβέρνησης να επισκεφθεί την Αθήνα στις 7 Δεκεμβρίου “άνοιξε την όρεξη” στον Τούρκο Πρόεδρο -Και τον “ξεπλένουμε” για τα εγκώμια υπέρ της Χαμάς και τον αφήνουμε να αλωνίζει στην χώρα μας!

Του Πάνου Παναγιωτόπουλου

“Όποτε στον Ερντογάν δίνεις το χέρι σου να ξέρεις ότι κινδυνεύεις να σε καταπιεί ολόκληρο”, λένε αυτοί που γνωρίζουν καλά τον Τούρκο ηγέτη και την απληστία του χαρακτήρα του!

Η διαπίστωση αυτή γίνεται πολύ επίκαιρη, εν όψει της επίσημης επίσκεψης του Τούρκου ηγέτη στην Αθήνα, στις 7 Δεκεμβρίου, για να συμπροεδρεύσει μαζί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Ανωτατο Διακυβερνητικό Συμβούλιο Ελληνο-Τουρκικής Συνεργασίας.

Ο Ερντογάν,λοιπόν,δεν πρόκειται να αρκεστεί σε αυτό και στα όσα θα πει εδω,τα οποία είναι βέβαιο ότι θα καταπλήξουν δυσάρεστα τον Ελληνικό λαό.Η Τουρκική πλευρά έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να πάει στην Θράκη!

Ασφαλώς για καλό δεν θα πάει. Δεν έχει κρύψει ποτέ ότι στις άμεσες βλέψεις του είναι η διχοτόμηση του Αιγαίου, η Τουρκική επικυριαρχία σε όλο το νησί της Κύπρου και η (κατ’αρχην) “αυτονόμηση” της Δυτικής Θράκης.

Αυτά που θα κάνει και θα πει εκεί, θα υπηρετούν αυτές τις σκοπιμότητες και μόνον. Τι θα κάνει η κυβέρνηση για να τον εμποδίσει;

Back to top button