ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα σκάσει ‘βόμβα’: Νέος άντρας στο πλευρό της Μαρίας Μπεκατώρου; (Βίντεο)

Σούσουρο επικρατεί με τη Μαρία Μπεκατώρου, αφού φαίνεται πως ένας… νέος άνδρας θα «εισβάλει» στη ζωή της και, συγκεκριμένα, στο επόμενο τηλεοπτικό της «βήμα».

Η γνωστή παρουσιάστρια επανέρχεται σύντομα στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσω της συχνότητας του Mega, μετά τη μεγάλη μεταγραφή που πέτυχε το Μεγάλο Κανάλι, φέρνοντάς την από τον ΑΝΤ1. Η ίδια, μάλιστα, είναι πιθανό να πραγματοποιήσει την επιστροφή της στο σταθμό με «διπλό» ρόλο.

Το «X-Factor» και το μεγάλο όνομα που κλείνει
Το βέβαιο είναι, ότι θα τη δούμε αρχικά στο «The Chase», το τηλεπαιχνίδι που το Mega έχει ήδη διαφημίσει αρκετά. Αρκετά πιθανό, όμως, είναι να αναλάβει και την παρουσίαση του «X-Factor», που αναμένεται σύντομα επίσης να ξεκινήσει, αφού ήδη κυκλοφορεί η διαφήμιση για τις αιτήσεις συμμετοχής.

Αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ περί παρουσίασης από την Μπεκατώρου, τότε για πρώτη φορά ενδέχεται να συνεργαστεί με τον Φοίβο. Ο «Μίδας» της ελληνικής μουσικής, όπως αναφέρει η Real News, βρίσκεται ήδη σε επαφές, ώστε να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή, όπου έχει κλείσει ο Αντώνης Ρέμος και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί η Άννα Βίσση.

Ο Φοίβος είναι ο διακαής πόθος των ανθρώπων του Mega, αφού πέρυσι είχε κερδίσει τις εντυπώσεις στο «House of Fame» χάρη στον καυστικό σχολιασμό του. Σε περίπτωση που πει το «ναι», τότε είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί μια πανίσχυρη τριάδα με Ρέμο και Βίσση, αναζητώντας μετά τον τέταρτο κριτή.

Back to top button