Απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους οι δύο μπασκέτες στο γήπεδο της Δασκαλόπετρας, στον Βροντάδο της Χίου στο πλαίσιο της διενέργειας της πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο του 19χρονου από το Μαρούσι.

Παρουσία της εισαγγελέως πρωτοδικών Χίου κ. Σπυριδούλας Σταυράτη, του δημάρχου κ. Μανώλη Βουρνού, του διευθυντή της τεχνικής υπηρεσίας κ. Λευτέρη Παπαλάνη και των τεχνικών συμβούλων του δήμου Χίου, ανέλαβαν το έργο της διερεύνησης οι δύο πραγματογνώμονες που ορίστηκαν από την αστυνομική διεύθυνση Χίου, η κ. Αργυρώ Τσικολή και ο κ. Γιάννης Μονιούδης.

Με την βοήθεια μηχανήματος απομακρύνθηκαν από τις βάσεις τους τόσο η αποκολληθείσα όσο και η άλλη μπασκέτα και έγινε διάνοιξη στον χώρο της βάσης, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατασκευή σε ό,τι αφορά την σκυροδέτηση, καθώς και τον οπλισμό και την αγκύρωση των δύο μπασκετών.

Από τον δήμαρχο Χίου έγινε, επίσης, γνωστό, ότι δόθηκε εντολή στην τεχνική υπηρεσία να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ελέγχου του συνόλου των μπασκετών που βρίσκονται στο νησί προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν προβλήματα ασφάλειάς τους


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα