COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

EΛΛΑΔΑ

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Η ανατριχιαστική ζωγραφιά της Τζωρτζίνας πριν πεθάνει – Συγκλονίζουν τα μηνύματα που κρύβει!


Με κομμένη την ανάσα εξακολουθεί να παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις, τις δηλώσεις και τις αναλύσεις για την υπόθεση της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας των τριών κοριτσιών, δηλαδή, από την Πάτρα που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια.

Σε αναμονή των απαντήσεων από τις τοξικολογικές εξετάσεις για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και ενώ συνεχίζονται οι καταθέσεις των ατόμων που έχουν διαλέξει οι άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Αθήνας που χειρίζεται την υπόθεση, σήμερα το βράδυ στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» αναμένεται να παρουσιαστεί μια ζωγραφιά την οποία φέρεται να έκανε η Τζωρτζίνα λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

Η ζωγραφιά έχει, ήδη, γίνει αντικείμενο ανάλυσης από τους ειδικούς με την παιδοψυχολόγο – λογοπαθολόγο, Χριστίνα Μπογιατζή, να ερμηνεύει την ζωγραφιά της μικρής Τζωρτζίνας.

Τα μηνύματα που κρύβει η ζωγραφιά
Θέση παιδιού στην κούνια χρώμα μπλε: νιώθω ανασφάλεια να μπω στο σχήμα της ζωγραφιας, σας προσέχω και σας παρατηρώ από μακρυά.
Κάνω κουνια: παραμένω παιδί. Ειμαι δυναμική μου αρέσει η κίνηση.
Σχήμα δεντρου: κορμός σε σχήμα κρεμάλας. Πρέπει να βρω τις λέξεις για να μην κρεμαστω. Κινδυνευω.
Κίτρινη κουνια: η θέση μου είναι αυτή της αντίληψης, η δυνατότητα μου να κινούμαι και να βλέπω από άλλη οπτική γωνία με βάζει σε ισχυρή θέση αντίληψης.
Ένωση δέντρου με καρδιά: συνδέομαι αλλά μένω μακρυά.
“ΓΙΑ ΕΣΑΣ”: Δωστε προσοχή στη ζωγραφιά του πλαισίου καρδιάς. Όποιος μπορεί να το καταλαβει; Για όλους εσάς! Κραυγή βοηθείας. Γραμμενο με κοκκινο χρωμα σημαίνει πως ζητάω βοήθεια απο εκείνους που αισθανομαι οτι ανηκω μαζι τους, πχ. οποιον ενδιαφέρεται.
Φωτεινότητα στην καρδια: Στο πλαίσιο της καρδιάς είναι ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!
Σχημα αγγέλου/ πτηνου με μύτη που εξέχει: Η αδερφή μου έγινε αγγελος, πεθανε. Η μυτη της κάτι λεει για το θάνατό της, ομως εγινε ΚΑΙ πουλι/πτηνο πράγμα που με φοβίζει και εμένα και νιωθω ανασφάλεια.
Πράσινο πλαίσιο σε σχήμα καρδιάς: Βάζω αυτο που συμβαίνει στην αδερφή μου σε θέση ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ για να μη μου συμβεί το ιδιο.
Κεντρικη φιγουρα με μαυρισμένο πρόσωπο: το πρόσωπο διπλα στην αδερφη μου ειναι επιθετικό, μη προσβάσιμο, πολυ συγχεχυμένο, τερατωδες, με χέρια που παραβιάζουν τα όρια της αδερφης μου ομως εκεινη βγαινει απο το σχημα σιγα σιγα και σωζεται απο αυτο το πρόσωπο. Το πρόσωπο ειναι ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ, δεν ειναι η αδερφή μου.
Πρασινος αγγελος: Η αδερφη μου ΦΕΥΓΕΙ απο το μαυρισμένο προσωπο με τα μακρυα χέρια. Διαφοροποιείται.
Δεξια θέση αγγελου στη ζωγραφια: Η αδερφη μου (ΙΡΙΔΑ) ειναι πλέον ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, γιατι μετά την παιδική ηλικία της κουνιας, ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΓΓΕΛΟΣ στο μέλλον αν και εγώ απέχω απο αυτό γιατι βρίσκομαι αριστερα, μακρυά.
Πατέρας πουθενα. ΑΦΑΝΤΟΣ.
Μεικτά χρωματα πλαισιου καρδιάς: Το πράσινο είναι γιατι θελω να ειμαι μακρυα του, δεν θελω να γινω αγγελος, το κοκκινο ειναι γιατι συμπεριλαμβανομαι εφοσον το βλέπω απο μακρυά.
Μαυρο πρόσωπο: Αμφιθυμία συναισθημάτων, απροσδιοριστο ον που προκαλεί σκοτάδι, κυριαρχία, θάνατο.

Back to top button