Θέμα ολίγων ορών είναι η παραίτηση του Πάνου Καμμένου από την θέση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας.Στο γραφείο του επικρατεί ήδη οργασμός δραστηριότητας,καθώς οι συνεργάτες του πακετάρουν πράγματα και έγγραφα,ενώ άλλοι καταστρέφουν έγγραφα σε κατάλληλα μηχανήματα.

Όλα δείχνουν ότι η συνάντηση Καμμένου-Τσίπρα,που θα γίνει αύριο Παρασκευή,θα  έλθει να επικυρώσει μόνο ένα διαζύγιο,που έχει ήδη δρομολογηθεί.

Είναι σαφές και ξεκάθαρο ότι προϋπήρξαν πολλές επαφές και συνομιλίες των δυο ανδρών,προκειμένου να διαμορφωθεί ο οδικός χάρτης αυτού του προαναγγελθέντος διαζυγίου.

Αν και φεύγει απ’ την κυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος,θα εξακολουθήσει να παρέχει την στήριξη του με τις κοινοβουλευτικές ψήφους των βουλευτών του?Αυτό είναι το ερώτημα,που ανακύπτει τώρα.

Οι πληροφορίες του europost.gr από πηγές που βρίσκονται πολύ κοντά στον αρχηγό των ΑΝΕΛ,αναφέρουν ότι ο ίδιος,εάν ζητηθεί από τους βουλευτές να παράσχουν ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση είναι αποφασισμένος να τους πει να πράξουν κατά συνείδηση για να μην διαλυθεί το κόμμα του και να περισώσει ο,τι μπορεί να περισωθεί

 


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα