Το Σάββατο που μας πέρασε ήταν όλα έτοιμα για το closing party του Voice Live Stage στη Θεσσαλονίκη, αλλά το πρώτο όνομα του σχήματος, ο Θέμης Αδαμαντίδης, δεν εμφανίστηκε ποτέ. Ο Χρήστος Μενιδιάτης και οι Kings, με τους οποίους εμφανιζόταν μαζί ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, είχαν ανέβει στη συμπρωτεύουσα και ήταν έτοιμοι να πάνε στο νυχτερινό μαγαζί όταν ο επιχειρηματίας τους τηλεφώνησε στο ξενοδοχείο τους και τους είπε να μην έρθουν, αφού ο Αδαμαντίδης ξέμεινε στην Αθήνα.

Όλο το παρασκήνιο:

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη:

Οι εμφανίσεις του Θέμη Αδαμαντίδη στη Θεσσαλονίκη δε συνοδεύτηκαν με επιτυχία, όπως αυτές στην Αθήνα, στο Fever, με την Έλλη Κοκκίνου και τον Δήμο Αναστασιάδη. Ο Αδαμαντίδης, ηγήθηκε του σχήματος λίγο πριν το Πάσχα στο γνωστό νυχτερινό κέντρο στα «Σφαγεία«, παίρνοντας τη σκυτάλη από το επιτυχημένο σχήμα με τον Μάκη Δημάκη και τον Κώστα Μαρτάκη. Η χλιαρή ανταπόκριση του κόσμου από την πρεμιέρα ακόμα, έδειξε ότι «δε θα περάσει όλη η Θεσσαλονίκη» από το Voice. Ούτε το διήμερο του Πάσχα δεν ήταν καλό σε προσέλευση κόσμου με την Κυριακή του Πάσχα να έχει λιγότερο κόσμο από τα 400 άτομα που ήρθαν στο νυχτερινό μαγαζί το Μ. Σάββατο.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο επιχειρηματίας Στέλιος Γαλείδης συναντήθηκαν μετά το «βατερλό» του Πάσχα και συζήτησαν σε καλό κλίμα να λυθεί η συνεργασία γιατί η επιχείρηση έμπαινε μέσα οικονομικά. Συμφώνησαν, σύμφωνα με τον ίδιο τον επιχειρηματία, να γίνει άλλη μια εμφάνιση το περασμένο Σάββατο αφού η προκαταβολή που είχε πάρει ο τραγουδιστής ήταν για άλλη μια εμφάνιση. Θα έδιναν μάλιστα σ’αυτή την τελευταία εμφάνιση τη μορφή ενός closing party ώστε να αποχωρήσει «αλώβητος» ο Αδαμαντίδης από τη φετινή απόπειρα του να ηγηθεί σχήματος στη Θεσσαλονίκη.

Το Σάββατο το απόγευμα και ενώ ο Χρήστος Μενιδιάτης και οι Kings ετοιμάζονταν για την τελευταία τους βραδιά, ο επιχειρηματίαες προσπάθησε να βρει τον Αδαμαντίδη στο τηλέφωνο, αφού δεν είχε έρθει ακόμα στο ξενοδοχείο του, ούτε ο ίδιος, ούτε οι έξι μουσικοί του. Στην άλλη άκρη της γραμμής ο Αδαμαντίδης του απάντησε ότι τελικά δε θα έρθει γιατί ήταν άρρωστος. Όταν ο επιχειρηματίας του είπε ότι είναι πολύ αργά πλέον για να ειδοποιήσουν τον κόσμο που έχουν καλέσει και τον ρώτησε γιατί δεν τον ειδοποίησε εγκαίρως, ο τραγουδιστής του ζήτησε να τον σεβαστεί. Μετά από λίγο, φίλοι του επιχειρηματία τον ενημέρωσαν ότι μερικές ώρες πριν, τα ξημερώματα Παρασκευής προς Σάββατο, ο Θέμης Αδαμαντίδης επισκεύτηκε όχι ένα αλλά δύο νυχτερινά μαγαζιά στην Αθήνα. Το ένα ήταν το BOXστο οποίο εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας με τον οποίο έκαναν το remix «Στην Καρδιά» που έγινε η επιτυχία της περασμένης χρονιάς και το άλλο το «ΠΑΠΑΡΑΖΖΙ live stage» όπου εμφανίζεται ο Ζαφείρης Μελάς με τον Βασίλη Τερλέγκα.

Ακολούθησε τηλεφώνημα από τον επιχειρηματία στον Αδαμαντίδη το οποίο, όπως καταλαβαίνετε, δεν ήταν σε καλό κλίμα. Ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν ήρθε ποτέ στη Θεσσαλονίκη αφού συνέχισε να υποστηρίζει ότι είναι άρρωστος και το σχήμα αυτό δεν έκανε ποτέ τελευταία εμφάνιση. Μενιδιάτης και Kings, ως καλοί επαγγελματίες, περίμεναν έως την τελευταία στιγμή, μέχρι που ενημερώθηκαν να επιστρέψουν στην Αθήνα.

Ο επιχειρηματίας του Voice δήλωσε ότι δεν πρόκειται να αφήσει το θέμα να περάσει έτσι, αφού παρόλο που μπήκε μέσα, είχε διάθεση να μην χρεωθεί ο Αδαμαντίδης την αποτυχία, ούτε ζήτησε πίσω μέρος της προκαταβολής, αφού το μαγαζί πήγε «άπατο» και θα μπορούσε να μην ξανανοίξει πολλές φορές. Μετά τη συμπεριφορά του Σαββάτου όμως, αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή, κάτι που θα κάνει, όπως μας είπε, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Πηγή: patkiout.gr


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα