Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας εκ των τεσσάρων οπαδών που συνελήφθησαν για το θάνατο 24χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ, που επιστρέφοντας από αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα παρασύρθηκε από ΙΧ κυνηγημένος από ομάδα οπαδών άλλη ομάδας.

Ο νεαρός απολογήθηκε σήμερα στον ανακριτή Θεσσαλονίκης και αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται με κύρια της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο. Στη δικογραφία υπάρχει μάρτυρας που τον αναγνωρίζει ενώ η παρουσία του επιβεβαιώνεται και από τις επισυνδέσεις των κινητών τηλεφώνων. Οι άλλοι δύο οπαδοί που απολογήθηκαν σήμερα αφέθηκαν ελεύθεροι με αυστηρούς περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα κατά τη διάρκεια αγώνων της ομάδας τους, απαγόρευση εξόδου και εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους δύο φορές τον μήνα. Και οι δύο αρνήθηκαν επίσης την εμπλοκή τους στην καταδίωξη του οπαδού που σκοτώθηκε.

Ο τέταρτος οπαδός που κατηγορείται παραδόθηκε χθες μόνος του στην αστυνομία και αύριο έχει προγραμματιστεί να απολογηθεί.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα