Θύμα θρασύτατων διαρρηκτών έπεσε η κόρη του δημάρχου Τριφυλίας, Γιώργου Λεβεντάκη, η οποία επέστρεψε στο σπίτι της γύρω στα μεσάνυχτα της Παρασκευής και διαπίστωσε ότι είχαν κάνει… φτερά κοσμήματα και χρυσαφικά μεγάλης οικονομικής αλλά και συναισθηματικής αξίας.

Η κόρη του 62χρονου εφοπλιστή και αδελφή του γνωστού από τη συμμετοχή του στο «Game of Love» Γιάννη Λεβεντάκη βρισκόταν σε κοινωνική εκδήλωση μαζί με την οικογένειά της από τις 10 το βράδυ.

Οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν την απουσία τους, ξήλωσαν την εξωτερική σιδεριά του παραθύρου στο πίσω μέρος του σπιτιού, εισέβαλαν στο εσωτερικό και άρπαξαν όσα κοσμήματα και χρυσαφικά βρήκαν.

Όταν η κόρη του εφοπλιστή και οι δικοί της επέστρεψαν από την εκδήλωση, διαπίστωσαν ότι το σπίτι είχε παραβιαστεί και έλειπαν όλα τα τιμαλφή.

Αμέσως ειδοποίησαν το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών, άνδρες του οποίου ερεύνησαν το σπίτι για ευρήματα και στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στους δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», στην κατάθεση που έδωσαν στους αστυνομικούς τόσο η κόρη του Γιώργου Λεβεντάκη, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας υποστήριξαν ότι υποπτεύονται κάποια άτομα, τα οποία γνώριζαν ότι θα έλειπαν και ήξεραν τη διαρρύθμιση του σπιτιού, αλλά προκάλεσαν σκόπιμα αναστάτωση για να στρέψουν αλλού τις υποψίες.

Πηγές: enikos.gr, «Espresso»


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα