Στα αστικά δικαστήρια προσέφυγε πριν από περίπου ένα χρόνο η Μαρία Μπεκατώρου για διαμέρισμα 163 τ.μ. στον Χολαργό που κληρονόμησε από τον πατέρα της καθώς, σύμφωνα με την Espresso μαζί με τη μητέρα της κατέθεσαν αγωγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας προκειμένου να αρθεί η υποθήκη του διαμερίσματος του τρίτου ορόφου, καθώς, όπως υποστηρίζουν, το χρέος προς την τράπεζα για το επίμαχο ακίνητο έχει εξοφληθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, οι γονείς της Μαρίας Μπεκατώρου αγόρασαν το σπίτι το 1992 με προσημείωση υποθήκης 21.500.000 δραχμών και συμπληρωματική ύψους 8.000.000 το 1995. Το 2007 ο πατέρας της παρουσιάστριας μεταβίβασε με συμβόλαιο γονικής παροχής το ποσοστό του στην κόρη του.

Ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατο του πατέρα της, στις 17 Νοεμβρίου 2014, η παρουσιάστρια και η μητέρα της αναγκάστηκαν να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, καθώς, όπως υποστηρίζουν στην αγωγή που κατέθεσαν, ενώ είχαν εξοφληθεί οι οφειλές τους προς το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, η τράπεζα αρνιόταν να άρει τις υποθήκες.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα