Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ατζούν Ιλιτζαλί κατέθεσε μετά το τροχαίο πως τον τελευταίο καιρό δεχόταν απειλές. Όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, το ατύχημα προκλήθηκε λόγω προβλήματος στο πίσω λάστιχο της Φεράρι με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και να πέσει με μεγάλη ταχύτητα πάνω στις προστατευτικές μπάρες του δρόμου.

Μάλιστα, αναφέρουν ότι η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που ο Τούρκος παραγωγός σώθηκε από θαύμα! Όπως έγραψε σε ανάρτηση που έκανε στα social media: «Δυστυχώς, είχα ένα τροχαίο ατύχημα. Η κατάσταση της υγείας μου είναι πολύ καλή. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας».

Για τον Ατζούν τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα και όπως είπε στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο δολιοφθοράς, καθώς θεωρείται εξαιρετικά απίθανο ένα αυτοκίνητο αυτής της αξίας (300.000 ευρώ), να βγάλει εν κινήσει ένα τέτοιο πρόβλημα που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο για τη ζωή του. Έτσι, οι τουρκικές αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, περιμένοντας βεβαίως να «μιλήσει» και το ίδιο το αυτοκίνητο για το τι ακριβώς συνέβη, μιας και ο Ατζούν – που τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να γίνει πανίσχυρος στον χώρο των media – έχει αποκτήσει εχθρούς.

Οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι χαρακτηριστικές αφού δείχνουν το πολυτελές αυτοκίνητο να έχει μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα.

 


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα