ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Ατζούν αποκλεισμένος στον Άγιο Δομίνικο – Σε ανάμενα κάρβουνα ο ΣΚΑΪ

Με τον τούρκο μεγιστάνα των επιτυχημένων παραγωγών ή αλλιώς mr Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, αποκλεισμένο στον Άγιο Δομίνικο, ο ΣΚΑΪ βρίσκεται σε αναμένα κάρβουνα.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί βρίσκεται εδώ και χρόνια από τότε που ήρθε στην Ελλάδα, ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα και ένας από τους πιο δυνατούς παίχτες στον χώρο των media. Πολλά σενάρια είναι αυτά που έχουν γραφτεί τόσο για τη προσωπική του ζωή όσο και για τις επαγγελματικές του κινήσεις. Η επιλογή του βέβαια είναι μόνο ένας σταθμός, ο ΣΚΑΪ, όπου και με αυτόν θα συνεχίσει αν και αποκλεισμένος εν μέσω πανδημίας.

Αυτές τις μέρες συζητείται έντονα το μέλλον του «My style rocks», του καθημερινού παιχνιδιού το οποίο προβαλλόταν μέχρι πρότινος αλλά διέκοψε κι αυτό όπως πολλά προγράμματα τα γυρίσματά του για λόγους ασφαλείας.

Η κινητικότητα που παρατηρήθηκε πριν από μερικές ημέρες στις εγκαταστάσεις του Γαλατσίου φούντωσε και πάλι τις φήμες για οριστική διακοπή των γυρισμάτων, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο «Πρωινό», η πληροφορία ήταν πως το σόου ματαιώνεται.

Από την πλευρά του, ο ΣΚΑΪ δεν επιβεβαιώνει τη συγκεκριμένη πληροφορία και αναφέρει πως η απόσυρση κάποιων φώτων αλλά και καμερών γίνονται για οικονομικούς λόγους καθώς πληρώνουν κάποιο ενοίκιο το οποίο δεν υπάρχει λόγος να πληρώνεται.

Η αλήθεια είναι πως έχει προγραμματιστεί μία τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Ατζούν Ιλιτζαλί και της διευθύνουσας Συμβούλου του ΣΚΑΪ Εύης Κουτσαφτάκη καθώς ο Τούρκος παραγωγός είναι αποκλεισμένος στον Αγιο Δομίνικο, όπου γυρίζεται το τούρκικο «Survivor», λόγω απαγόρευσης πτήσεων και για λόγους προστασίας του ιδίου και των συνεργατών του. Τις δύο πλευρές τις συνδέει φιλία και όχι μόνο επαγγελματική σχέση. Η επικοινωνία είναι προγραμματισμένη για την επόμενη εβδομάδα και τότε θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις. Το οικονομικό είναι κάτι που θα συζητηθεί καθώς το πρόβλημα που έχει προκύψει δεν αφορά ασυμφωνία των δύο πλευρών αλλά αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην παρούσα φάση οι τούρκικες τράπεζες με την οικονομία να έχει καταρρεύσει και να υπάρχουν σημαντικά εμπόδια στις συναλλαγές.

Υπάρχει πλάνο για γύρισμα και μάλιστα έχει ήδη προβλεφθεί να μπαίνουν οι υποψήφιες ανά εξάδες και να υπάρχουν δύο κενά καθίσματα ανάμεσά τους. Επιπλέον αλλάζει όλη η χωροταξία προκειμένου να διατηρηθούν αποστάσεις και φυσικά τροποποιείται όλη η σκηνοθεσία.

Κι επειδή γύρισμα της Acun Medya δίχως τα στελέχη της δεν γίνεται, σε περίπτωση που δοθεί το «πράσινο φως», οι στενοί συνεργάτες του Τούρκου θα έρθουν στην Ελλάδα με το ιδιωτικό αεροπλάνο του Ατζούν.

Εντωμεταξύ προχωρούν και τα σχέδια για τα γυρίσματα του «Voice» το οποίο φυσικά συναντά το εμπόδιο των οντισιόν αλλά κυρίως του κοινού, το οποίο δεν μπορεί πλέον να είναι κομμάτι της παραγωγής.

Όλα αυτά είναι συζητήσεις, σχέδια, σενάρια τα οποία συζητιούνται και ελέγχονται με πολύ μεγάλη προσοχή και μελέτη για την ασφάλεια των συνεργατών και των εργαζομένων. Η εικόνα που θα διαμορφωθεί τις επόμενες ημέρες αλλά και η εξέλιξη της συζήτησης μεταξύ των δύο πλευρών θα είναι οι παράγοντες που θα καθορίσουν τα πλάνα του ΣΚΑΪ και του Ατζούν για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν αλλά και για το μέλλον των εκπομπών της επόμενης.

Back to top button