Τα δεδομένα ήταν μέχρι και πριν μια εβδομάδα μέτρια. Η άνοδος όμως στις κωμωδίες του Alpha και περισσότερο του ΑΝΤ1 αλλά κυρίως το «Globetrotters» του Star δημιουργούν νέα δεδομένα για τη συνεργασία του Ανδρέα Γεωργίου με τον ΣΚΑΪ την επόμενη σεζόν.

Ήδη η στροφή στα ριάλιτι είναι αποφασισμένη. Η επαναφορά του Big Brother θα κρίνει σε ποια δοσολογία θα επιστρέψουν. Υπάρχει εισήγηση ήδη στην ηγεσία του καναλιού αν η επιστροφή του «Μεγάλου Αδελφού» πάει «τρένο» τότε το κανάλι να γυρίσει και πάλι μόνο σε ριάλιτι προγράμματα την επόμενη περίοδο βγάζοντας μάλιστα Οκτώβριο νέο «Survivor».

Το ενδεχόμενο αυτό θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο τα πράγματα για τον Γεωργίου. Που ναι μεν η σειρά του στο γενικό σύνολο πάει καλά αλλά τα νούμερα είναι πολύ χαμηλά στο 18-54.

Γι αυτό και γίνονται συνεχείς προσπάθειες να πάρει τα πάνω της η σειρά και οι προσπάθειες αυτές θα συνεχιστούν και τους επόμενους μήνες.

Στο περίμενε είναι ο δημιουργός και για το «Famagusta» μια σειρά που θα έχει και στοιχεία εποχής καθώς η ιστορία θα ξεκινά από την εισβολή του Αττίλα στην Αμμόχωστο αλλά και κάποια «μπρος πίσω» στοχεία τύπου «Ερωτας μετά» αλλά όχι σε αυτή την έκταση.

Μην αποκλείετε το καλοκαίρι ο Γεωργίου και η ομάδα του να πάρουν ξανά μεταγραφή για άλλο μεγάλο κανάλι…

Πηγή:nassosblog.gr


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα