Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 05:48
Αρχική STORIES Νέο θρίλερ με...

Νέο θρίλερ με τον Τόλη Βοσκόπουλο και την υγεία του! Τι φοβούνται οι γιατροί?…

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, οι εμφανίσεις του Τόλη στο «Posidonio» θα ξεκινούσαν λίγο πριν τα Χριστούγεννα, κάτι που δεν έγινε.

Στις 26 Δεκεμβρίου έγινε γνωστό ότι θα υπάρξει μια αναβολή δέκα ημερών κι ότι ο Βοσκόπουλος θα ανέβει στην πίστα την ημέρα των Θεοφανείων. Δυστυχώς, όμως, ούτε αυτό έγινε. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ιστόποπου PatKiout.gr, ο Τόλης ζήτησε νέα αναβολή φοβούμενος για την υγεία του, με τον χρόνο να φεύγει αμείλικτα και να μικραίνει όλο και περισσότερο τη σεζόν, με αποτέλεσμα να θεωρείται αμφίβολο το εάν τελικά θα γίνουν οι εμφανίσεις αυτές.

Όπως μάθαμε από άνθρωπο του περιβάλλοντός του, η έντονη κακοκαιρία και η ευάλωτη κατάσταση του Τόλη είχε ως αποτέλεσμα να μην του επιτρέψουν οι γιατροί τις εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο. Φοβούνται πως θα υπάρξουν σοβαρές επιπτώσεις στην ήδη ευάλωτη υγεία του και την ευαισθησία των πνευμόνων του μετά και τη σοβαρή επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί στο Ιατρικό Κέντρο.

Όπως και να έχει, ο Τόλης, στα 79 του πια χρόνια δεν είναι και δεν μπορεί να είναι πια ο ίδιος. Είναι σαφώς καταβεβλημένος από προβλήματα υγείας που ακόμη τον ταλαιπωρούν και γι΄αυτό τόσο η σύζυγος και η κόρη του, όσο και οι γιατροί του επιμένουν να μην κάνει εμφανίσεις σε περιβάλλοντα που μόνο επιβαρυντικά θα είναι για τον οργανισμό του.

Έτσι, παραμένει κλεισμένος στο σπίτι του στη Βούλα με συντροφιά την Άντζελα Γκερέκου – όταν της το επιτρέπουν τα καθήκοντά της ως πρόεδρος του ΕΟΤ- την κόρη του Μαρία και ελάχιστους καλούς φίλους.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Ροή Ειδήσεων