Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020 11:00
Αρχική EΛΛΑΔΑ Θρήνος στο Μεταξουργ...

Θρήνος στο Μεταξουργείο: Αυτά είναι τα θύματα της οικογενειακής τραγωδίας

Θρήνος για τον άδικο χαμό των Πακιστανών στο Μεταξουργείο. Βρίσκονταν 25 χρόνια στην Ελλάδα. Επιφανείς στην Πακιστανική και μουσουλμανική κοινότητα. Πέθαναν από αναθυμιάσεις στο σπίτι τους. Τι αναφέρει φίλος της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι στην γειτονιά κάνουν λόγο για μια φιλήσυχη και σεβαστή οικογένεια, με το ζευγάρι να έχει έρθει στην Ελλάδα εδώ και 25 χρόνια.

Διατηρούσαν ένα μίνι μάρκετ στην Καλλιθέα, και ήταν επιφανείς στην Πακιστανική κοινότητα, με τον 54χρονο άνδρα μάλιστα να είναι πρόεδρος των Σιιτών μουσουλμάνων Περιστερίου.

“Έλα υπάρχει πρόβλημα”
Μιλώντας στο newsit.gr, φίλος της οικογένειας ανέφερε πως ο μεγάλος γιος τον πήρε τηλέφωνο και τον ειδοποίησε για το τραγικό περιστατικό.

“Έλα εδώ, έχουμε πρόβλημα. Ελάτε όσο μπορείτε πιο γρήγορα” είπε χαρακτηριστικά. Όταν έφτασε είδε το ΕΚΑΒ και τους αστυνομικούς, και οι άνθρωποι ήταν ήδη νεκροί.

Όπως είπε και τα τρία παιδιά της οικογένειας γεννήθηκαν στην Ελλάδα.

Πως έγινε η τραγωδία
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για θάνατο από αναθυμιάσεις από σόμπα υγραερίου που χρησιμοποίησαν για να ζεσταθούν. Το άτυχο ζευγάρι χρησιμοποιούσε την σόμπα στο δωμάτιο που κοιμόταν για να ζεσταθεί, και έχασαν τη ζωή τους από διαρροή του υγραερίου.

Τα παιδιά τους, ηλικίας 9, 11 και 17 ετών (γεννημένα και τα τρία στην Ελλάδα) κοιμόντουσαν σε άλλο δωμάτιο. Το μεγαλύτερο σε ηλικία ήταν που βρήκε τους γονείς του νεκρούς και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

-διαφ.-

Όπως είναι φυσιολογικό ειδικοί ψυχολόγοι στηρίζουν όσο μπορούν τα παιδιά, που είναι σε κατάσταση σοκ.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Ροή Ειδήσεων