Χωρίς κατηγορία

Τι ήταν αυτό που οδήγησε στην αυτοκτονία τον Κιθ Φλιντ

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε απέραντη θλίψη τόσο στην οικογένειά του όσο και τους αμέτρητους θαυμαστές του. Ο λόγος για τον Κιθ Φλιντ, τραγουδιστή των Prodigy ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στο Dunmow του Έσσεξ.
Όπως διαπιστώθηκε, ο θάνατος του τραγουδιστή οφείλεται σε αυτοκτονία. “Χρειάζεσαι πραγματικά θάρρος για να αυτοκτονήσεις. Εγώ πάντα ήμουν κότα”, έλεγε στους Times.
“Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως ο αδερφός μας Keith, έδωσε τέλος στη ζωή του το σαββατοκύριακο. Είμαστε σοκαρισμένοι, εξαγριωμένοι και συντετριμμένοι”, έγραψαν χαρακτηριστικά τα μέλη του συγκροτήματος στο επίσημο προφίλ έπειτα από το θλιβερό γεγονός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “The Sun”, ο Κιθ μετά τον χωρισμό του αναγκάστηκε να πουλήσει το σπίτι του που τόσο αγαπούσε και σκόπευε να πουλήσει και την pub που διατηρούσε.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, τα οικονομικά αυτά προβλήματα σε συνδυασμό με τον χωρισμό του ήταν η αιτία να πέσει για ακόμη μια φορά στην κατάθλιψη, αναφέροντας ότι το τελευταίο βράδυ πήρε ξανά ναρκωτικά.

Παλαιότερα είχε παλέψει να σωθεί από το ποτό, τα ναρκωτικά και την κατάθλιψη και σε αυτόν τον αγώνα κοντά του, όσο κανείς άλλος ήταν η σύζυγός του, Mayumi.

Back to top button