COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

STORIES

Τι λέει ο Ψωμόπουλος για τις κατηγορίες της Ρίας Αντωνίου μετά το αποτέλεσμα της Ιατροδικαστικής εξέτασης
Πολλά έχουν ακουστεί από την περασμένη εβδομάδα για την μήνυση που υπέβαλλε η Ρία Αντωνίου κατά του επιχειρηματία Χρήστου Ψωμόπουλου με την κατηγορία του βιασμού.
Την Παρασκευή που μας πέρασε δημοσιεύτηκαν και στην εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού “Top Story” στο OPEN και κάποια από τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, η οποία δείχνει ότι βρέθηκαν στην παρουσιάστρια εκχυμώσεις στην περιφέρεια του άνω βλεφάρου, στο αριστερό χέρι κοντά στον αντίχειρα, στο άνω τρίτο μόριο τον άνω μηρό, στο άνω τριτομόριο στην άνω επιφάνεια του αριστερού μηρού, ελήφθη κολπικό έκκριμα και δείγμα σιέλου για dna, μικρή εκδοχή στην έσω δεξιά παρία χώρα και αμυχή στην έξω παρία.
Ο ίδιος ο επιχειρηματίας που αρνείται φυσικά τις κατηγορίες της πρώην πια συντρόφου του, μετά και την δημοσιοποίηση της ιατροδικαστικής έκθεσης έστειλε μια νέα επιστολή προς το Gossip-tv.gr για τη δική του θέση στις εξελίξεις.
«Επανέρχομαι για τελευταία φορά επί του λυπηρού θέματος που απασχόλησε τα ΜΜΕ , παρά τη θέλησή μου , μιας και η άλλη πλευρά το “ανέβασε” πρώτη, και παρακαλώ να σεβαστείτε την επιθυμία μου αυτή , δεδομένου ότι δεν προτίθεμαι να μιλήσω περαιτέρω, παρά μόνον στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές που ήδη επιμελούνται . Μάλιστα θα αιτηθώ λόγω της πιθανολογούμενης εμπλοκής τρίτων με αποχρώσες ενδείξεις εκβιασμού με σκοπό το οικονομικό όφελος και τον διασυρμό μου στο πανελλήνιο και ειδικά ενώπιον της ανήλικης κόρης μου, να επιμεληθεί της υπόθεσης Εφέτης .
Όπως έχω ξαναπεί , καλώς ή κακώς οι σχέσεις που δημιούργησα στη ζωή μου απασχόλησαν τα “κοσμικά” της “μικρής πληθυσμιακά χώρας μας “. Είναι κάτι το οποίο δεν επιδίωξα και ούτε ευθύνομαι. Οι σχέσεις μου ήταν εντός του πάθους και ενθουσιασμού που είναι κοινωνικά αποδεκτός και φυσικά δεν εμπίπτουν σε κολάσιμες πράξεις.
Παρότι δεν είναι ευρέως γνωστό , λόγω της ευαισθησίας μου ενίοτε πέφτω ” συναισθηματικό θύμα ” των σχέσεών μου και δυστυχώς φαίνεται πως μάλλον έπεσα για άλλη μιά φορά , με ενδείξεις πλέον πιθανού εκβιασμού και εμπλοκής τρίτων .
Οι εντάσεις μεταξύ των ζευγαριών , οι παρεξηγήσεις , οι χωρισμοί και η αποκατάσταση είναι καθημερινό φαινόμενο. Είναι γνωστό πως συχνά οι άνδρες πέφτουν θύματα λεκτικής κυρίως βίας των γυναικών που τους καταρακώνει μεν , μένει ατιμώρητη δε γιατί δεν έχει εμφανή τραύματα , παρά μόνο ψυχικά.
Αντιθέτως η νομοθεσία έχει υπερκαλύψει την έστω και λεκτική ή με έργο βία κατά των γυναικών ( απλών σχέσεων , έγγαμων κλπ ) . Ορθώς μεν , αλλά αφήνει έκθετους τους άνδρες ( όπως έγινε με μένα ) σε τυχόν εκβιασμούς, όπως φαίνεται να εξελίσσεται εν προκειμένω.
Με την κυρία που κατήγγειλε αναληθώς τα όσα είπε σε Αρχές και ΜΜΕ διατηρούσα μια πλήρη συναισθηματική συναινετική απ’όλες τις απόψεις σχέση , με τις μικροεντάσεις ζήλιας που έχουν τα ζευγάρια . Το προηγούμενο βράδυ της ψευδούς καταγγελίας, εν μέσω προσωπικών μας στιγμών είχαμε μια τέτοια ατυχή ανόητη ένταση σχετιζόμενη με sms στο κινητό , την οποία θεώρησα λήξασα . Δυστυχώς χωρίς ουσιαστικό λόγο , η εν λόγω την επομένη ημέρα προέβη σε αναληθή καταγγελία “βιασμού ” εις βάρος μου, η οποία από την ιατροδικαστική έκθεση δεν προκύπτει .
Εκτός του ότι έπεσα από τα σύννεφα , θλίβομαι για την κακή της επιλογή και τους κακούς συμβούλους που έχει – Ξέρουν αυτοί ποίοι είναι και θά αποκαλυφθούν με απλή άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών.
Φυσικά , μία εβδομάδα μετά, σας μιλάω ως ελεύθερος και όχι ως συλληφθείς μιας και επισήμως δεν έχω λάβει κάποια Κλήση ή Κατηγορητήριο.
Θέλω να πιστεύω πως η κυρία , θα αντιληφθεί το λάθος της , θα ανακαλέσει ως παρεξήγηση την πράξη της και το θέμα θα λήξει εδώ, αφού αποκαταστήσει την τιμή και την υπόληψή μου ( ειδικά για την ανήλικη κόρη μου ) , ενώ προτίθεμαι να την συγχωρήσω εάν το πράξει.
Ειδάλλως εάν έχει σκοπό να με εκβιάσει και αποκομίσει οποιαδήποτε κέρδη , επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου την ενημερώνω δημοσίως πως θα με βρει ισχυρό υπερασπιστή του δίκιου μου, καταρρίπτοντας τα όσα αναληθώς κατήγγειλε και με διέσυρε.
Χρ . Ψωμόπουλος»

ΧορηγούμενοBack to top button