Συνεχίζεται κανονικά η κόντρα ανάμεσα στον Λάκη Λαζόπουλο και τον Αλέξη Κούγια.

Στο πρώτο του Αλ Τσαντίρι για φέτος, ο Λάκης Λαζόπουλος, εμφανίστηκε με μπαταρισμένο μάτι, ειρωνεύτηκε το ύψος του ποινικολόγου και αναφέρθηκε στο περιστατικό στο κέντρο που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος, όπου βρέθηκαν στον ίδιο χώρο.

Σήμερα σε συνέντευξή του ο Αλέξης Κούγιας, υποστήριξε ότι δεν χειροδίκησε σε βάρος του ηθοποιού, ενώ τονίζει από την σειρά του πώς έγινε τελικά το συμβάν.

Λέει συγκεκριμένα:

«Δεν χειροδίκησα εναντίον του. Ούτε τον χτύπησα, ούτε τίποτα. Τον έπιασα από τα ρούχα από πίσω όπως καθόταν, αφού με είδε για να τον σηκώσω. Η σκηνή είναι αυτή. Για να φανεί και η διαφορά ύψους που έχουμε μεταξύ μας, γιατί είναι πιο χαμηλού ύψους. Αυτό έγινε ακριβώς. Και του είπα το εξής: «Σήκω πάνω, μωρή, να μετρηθούμε!». Αυτό του είπα και να το γράψετε. «Σήκω πάνω, μωρή, να μετρηθούμε που τόσα χρόνια με δυσφημείς! Με παραμορφώνεις και με δυσφημείς».

Και συνέχισε: «Δεν τον ακούμπησα καθόλου, δεν τον χτύπησα για έναν και μόνο λόγο. Τι να χτυπήσεις από αυτόν; Μπροστά μου είδα ένα τρομοκρατημένο ανθρωπάκι. Και επειδή επικαλείται τις κάμερες, όποιος δει θα καταλάβει αν αυτά που λέει είναι αληθή. Γιατί είπε και διάφορα άλλα, ότι δεν σηκώθηκε πάνω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Με πόσα θα πήγαινε στο Αλ Τσαντίρι
Ο ποινικολόγος ανέφερε επίσης πως θα πήγαινε καλεσμένος στην εκπομπή του Λαζόπουλου στο Open μόνο αν του έδιναν 500.000 ευρώ

«Να του αναστήσω την εκπομπή του; Φαντάζεστε μια πρόσκληση δική μου στον Λαζόπουλο τι θα γινόταν; Αν θέλει μια δημόσια συζήτηση, ας επιλέξει μια άλλη εκπομπή να πάμε και οι δυο. Όπου ο ίδιος επιθυμεί» ανέφερε.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα