Τι πραγματικά συμβαίνει με την Ειρήνη Παππά; Οι φήμες, οι διαψεύσεις και οι γκάφες έχουν προκαλέσει αναστάτωση.

«Είμαστε πολύ λυπημένοι. Από χθες το βράδυ μας παίρνουν τηλέφωνο να μας συλλυπηθούν για έναν άνθρωπο που δεν είναι νεκρός. Παρουσιάζεται μια θλιβερή εικόνα μιας γυναίκας που, σε αντίθεση με αυτό που γράφεται, ζει με αξιοπρέπεια, δύναμη και περιβάλλεται από πολλή αγάπη. Ναι, η Ειρήνη έχει Αltzheimer’s. Η αρρώστια δεν είναι ντροπή και μπορεί να συμβεί αναπάντεχα στον καθένα. Εδω και πέντε χρόνια το έχουμε χειριστεί με ιδιαίτερη προσοχή και πάντοτε διακριτικά. Γιατί να γράφονται τώρα τόσες ανακρίβειες; Χωρίς οι αρθρογράφοι να μπαίνουν καν στον κόπο να επαληθεύσουν τις “πληροφορίες” τους» λέει στην Athens Voice η ανιψιά της Ειρήνης Παπά, Μέλια Τατάκη, περιγράφοντας την περιπέτεια στην οποία έχει μπει η οικογένειά της από χθες.

Όλα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση στα social media το καλοκαίρι ότι δήθεν η κα Παπά επέλεξε να πάει για διακοπές στη γενέτειρα της, το Χιλιομόδι Κορινθίας.

Ακολούθησε, επ’ αφορμή των 89ων γενεθλίων της μεγάλης ηθοποιού μια δημοσίευση της Ντέπυς Γκολεμά, σχετικά με την κατάσταση της υγείας της. Στην πολύ τρυφερή και γεμάτη αγάπη και θαυμασμό ανάρτησή της η τηλεκριτικός κάνει λόγο για «τη χειρότερη αρρώστια», τη νόσο Altzheimer’s , από τήν οποία, «γενναία και περήφανη σαν Ελληνίδα», νικήθηκε η Ειρήνη Παπά. Αυτό ήταν. Το “νικήθηκε” ερμηνεύθηκε ως θάνατος!

Ακολούθησε πλήθος δημοσιευμάτων, εικασίες, ανυπόστατες περιγραφές, υπερβολές και διαψεύσεις, όπως εκείνη που φέρεται ότι έκανε ο σκηνοθέτης και ανιψιός της, Μανούσος Μανουσάκης.

Αλλοι, όπως ο Ηλίας Ψινάκης, έσπευσαν να «πεθάνουν» την Ειρήνη Παππά εν ζωή!

Όμως τι πραγματικά συμβαίνει;

Σύμφωνα με την AthensVoice η Ειρήνη Παπά παραμένει αγέρωχη. σωματικά ακμαία, «ζωντανή καρυάτιδα», πάσχοντας από Altzheimer’s τα τελευταία 5 χρόνια.

Στα 89 της χρόνια και με κατάμαυρα μαλλιά (καθώς τα ανίψια της που την θέλουν όμορφη, προσεγμένη και κοκέτα, φροντίζουν να την επισκέπτεται συχνά μια κομμώτρια για βαφή) ζει στο σπίτι της στην Πλάκα με τη συνεχή φροντίδα της ανιψιάς της Μέλιας Τατάκη που κατοικεί στο ίδιο κτίριο. «Δεν είναι κατάκοιτη και ασφαλώς καθόλου παραμελημένη. Το αντίθετο. Την φροντίζουν τρεις ακόμη γυναίκες και ένας φυσιοθεραπευτής που την γυμνάζει συστηματικά 5 φορές την εβδομάδα.

“Ο καθένας γράφει ό,τι θέλει και αυτό μας έχει στεναχωρήσει πολύ Η ίδια κρατούσε πάντοτε την ιδιωτική της ζωή μακριά από τη δημοσιότητα. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και εμείς τώρα που νοσεί. Είναι η αδελφή της μητέρας μου. Η αγαπημένη μου θεία. Έχει πάντα την απόλυτη αφοσίωση και την φροντίδα μου και την αγάπη όλων των ανιψιών της. Το ότι είναι ζωντανή και σε ζηλευτή φυσική κατάσταση και ότι καταφέραμε να γιορτάσουμε για 89η φορά τα γενέθλιά της, είναι μόνο από αγάπη» λέει η Μέλια που ελπίζει να σταματήσουν, μετά από αυτά της τα λόγια, να την συλλυπούνται για τη ζωντανή Ειρήνη Παπά.

Πηγή: athensvoice


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα