Ο Πάνος Καμμένος είναι το πρόσωπο που προκαλεί ισχυρές αναταράξεις στην κυβέρνηση μετά τις δηλώσεις του στις ΗΠΑ περί εναλλακτικού σχεδίου στο Σκοπιανό αλλά και τη δημιουργία νέων αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα.

Μετά το μπαράζ επιθετικών δηλώσεων εναντίον του από στελέχη της κυβέρνησης και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας θέλησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα μετά το τέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, το βράδυ της Πέμπτης, πως στις ΗΠΑ «έχει τυφώνα, αλλά δεν λέγεται Πάνος, λέγεται Μάικλ» ήταν η απάντηση του πρωθυπουργού στην ερώτηση των δημοσιογράφων αν είχε μιλήσει με τον κυβερνητικό του εταίρο.

Αν και ο Αλέξης Τσίπρας δεν απάντησε αν είχε μιλήσει με τον Πάνο Καμμένο, η ΕΦ.ΣΥΝ. αποκαλύπτει ότι το τηλεφώνημα έγινε και μάλιστα ο υπουργός Άμυνας ήταν και… απολογητικός προς τον πρωθυπουργό.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ήταν ο Αλέξης Τσίπρας εκείνος που αποφάσισε να σηκώσει το τηλέφωνο για να καλέσει τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ. Του ζήτησε εξηγήσεις για όσα είπε αλλά και για ποιος λόγους διαφοροποιήθηκε από την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης για το Μακεδονικό, εκθέτοντάς τη σε μεγάλο βαθμό, την ώρα μάλιστα που προετοιμάζεται το ταξίδι του πρωθυπουργού στη Μόσχα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, λοιπόν, ο Πάνος Καμμένος απολογήθηκε στον Αλέξη Τσίπρα. Του είπε, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, πως δεν ήταν στις προθέσεις του να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα και πως όλες οι δηλώσεις του έγιναν στο πλαίσιο συζητήσεων και ότι δεν παρουσιάστηκε κάτι στους συνομιλητές του με επίσημη μορφή.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα