ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα με Κασσελάκη και Αχτσιόγλου – Τι είπε ο απερχόμενος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ;

Ο απερχόμενος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσιπρας τηλεφώνησε στους δύο υποψηφίους, τον νικητή της αναμέτρησης Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου και τους συνεχάρη για τον αγώνα που έδωσαν.

Καθαρή νίκη του Στέφανου Κασσελάκη σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ Γιάννης Δρόσος. Τα αποτελέσματα στο 75% είναι:

Στέφανος Κασσελάκης: 56,69% (56.461 ψήφους)

Εφη Αχτσιόγλου: 43,31% (43.139 ψήφους)

Ειδικότερα, νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Στέφανος Κασσελακης, ο οποίος διαδέχεται στην ηγεσία του κόμματος τον Αλέξη Τσίπρα, επικρατώντας στην εσωκομματική κούρσα της Εφης Αχτσιογλου.

Με καταμετρημένο το 75% των ψήφων, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Κουμουνδουρου, ο Στέφανος Κασσελάκης επικρατεί της Εφης Αχτσιόγλου με 56,69% (56.461 ψήφοι) έναντι 43,31% (43.139 ψήφοι).

Εφη Αχτσιόγλου: Μεγάλη η συμμετοχή, η κοινωνία κοιτάζει προς εμάς – Την υποδέχτηκαν με σύνθημα «Ανατροπή, η ιστορία γράφεται με ανυπακοή»

Η Έφη Αχτσιόγλου με υψωμένη τη γροθιά προς το πλήθος που την αποθέωνε παρά την ήττα της, έκανε της πρώτες δηλώσεις της φτάνοντας στα γραφεία της Κουμουνδούρου μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

«Ολοκληρώθηκε αυτή η κορυφαία διαδικασία στον ΣΥΡΙΖΑ. Είχαμε μεγάλη συμμετοχή, κάτι που έδειξε ότι η κοινωνία κοιτάζει προς εμάς. Ευχαριστώ κάθε έναν από όσους ήρθαν και ψήφισαν».

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δυναμικά παρών για τις μάχες που έρχονται. Τηλεφώνησα και συνεχάρη τον Στέφανο Κασσελάκη. Εύχομαι να έχει δύναμη στα νέα του καθήκοντα.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Αλέξη Χαρίτση και τον Νάσο Ηλιόπουλο, τους συνεργάτες μου και τον μικρούλη μου γιο», ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις της η Έφη Αχτσιόγλου μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Back to top button