Μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία για το Open TV, που έβγαλε «άσο απ’ το μανίκι», στην προσπάθεια του να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί από τις συνεχόμενες «χαμηλές πτήσεις» στην τηλεθέαση.

Σύμφωνα με το «TV Έθνος»,δεδομένη θεωρείται η επιστροφή του κορυφαίου μουσικού ριάλιτι «X-Factor», μέσα στο 2019, από τη συχνότητα του Open, με τους υπεύθυνους της παραγωγής να ετοιμάζουν… μεγάλες εκπλήξεις.

Υπενθυμίζεται ότι το γνωστό σόου που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία σε όσες χώρες έχει προβληθεί, έχει φιλοξενηθεί για δύο σεζόν από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, και άλλες δύο από τον ΣΚΑΪ.

Το «δυνατό χαρτί» όμως για το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, δεν είναι άλλο από το όνομα της παρουσιάστριας, που θα είναι η δημοφιλής τραγουδίστρια…

Δέσποινα Βανδή. Ενώ, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ… οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εκεί, αφού την ομάδα των κριτών θα συμπληρώσουν και άλλα «βαριά ονόματα» της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Μία από αυτές τις εκπλήξει,ς είναι και η ενδεχόμενη συμμετοχής της Πάολας σε ρόλο κριτή. Στην ίδια θέση υπάρχει πιθανότητα να δούμε και την Τάμτα για ακόμα μία σεζόν. Πρόκειται για μία παραγωγή διόλου φθηνή, μιας και το κανάλι έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, εάν όλα πάνε καλά το «X Factor» θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του σταθμού τον Φεβρουάριο του 2019, ενώ οι αιτήσεις συμμετοχής θα ξεκινήσουν σε μερικές ημέρες.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα