COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

STORIES

Το σπίτι που νοίκιασε ο Τσίπρας στο Σούνιο είχε βγει προς πώληση, δυο χρόνια πριν, με τίμημα 1.200.000 ευρώ! Για προσπάθεια αποπροσανατολισμού από τα «χάλια του ΕΣΥ» και από την «ποδηλατάδα στην Πάρνηθα», κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ! ‘Πόλεμος’ ανακοινώσεων με την Ν.Δ!


‘Πόλεμος’ ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει μεταξύ Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ, για μια παραθαλάσσια μονοκατοικία στην περιοχή του Σουνίου, στην οποία φέρεται να κατοικεί τα Σαββατοκύριακα η οικογένεια του Αλέξη Τσίπρα εδώ και λίγο καιρό.

Διασταυρωμένες πληροφορίες του europost.gr αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη παλαιά μονοκατοικία είχε βγεί στο διαδίκτυο προς πώλησιν, εδώ και δυο χρόνια περίπου, στην τιμή του 1.200.000 €, ενώ κάποια στιγμή στον συρματένιο φράχτη, που την περιτριγυρίζει, είχε μπεί και Πωλητήριο, κοντά στην πόρτα του κήπου, που βρίσκεται επί της λεωφόρου Σουνίου – Λαυρίου, 2 χλμ. μακριά από τον Ναό του Ποσειδώνος και ανάμεσα από τα συγκροτήματα κατοικιών ‘Τρατολίμανο’ και ‘Green Coast’.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ εκδόθηκε μια εξαιρετικά επιθετική ανακοίνωση σε βάρος της Ν.Δ, στην οποία αναφέρεται ότι «είναι γνωστό πως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ νοικιάζει εξοχική κατοικία στην συγκεκριμένη περιοχή του Σουνίου τα τελευταία 5 χρόνια».

Η Ν.Δ επανήλθε στο θέμα, με άλλη ανακοίνωσή της, με την οποία τονίζει ότι δεν πρόκειται για το ίδιο σπίτι, που νοίκιαζε ο κ. Τσίπρας στο παρελθόν -ο λόγος για την επίσης παραθαλάσσια βίλα του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου, την οποία υπενοικίαζε στον κ. Τσίπρα ο επιχειρηματίας εμφύτευσης μαλλιών κ. Γιώτης-, αλλά για άλλη παραθαλάσσια μονοκατοικία. Ως εκ τούτου, το κυβερνών κόμμα καλεί την αξιωματική αντιπολίτευση να δώσει στην δημοσιότητα το μισθωτήριο, με το οποίο ο κ. Τσίπρας νοίκιασε την μονοκατοικία, για να διευκρινιστεί από ποιόν ιδιοκτήτη και με ποιό μηνιαίο μίσθωμα.

Να σημειωθεί ότι, εξαιτίας της παλαιότητος της κατοικίας, η οποία εξασφαλίζει στους ενοίκους της αποκλειστική χρήση ιδιωτικής παραλίας, χρειάστηκε να γίνουν εργασίες ανακαίνισης του σπιτιού, αλλά και διαμόρφωσης του κήπου και του περιβάλλοντος χώρου.

Τους τελευταίους δυο μήνες το σπίτι φυλάσσεται από ισχυρή δύναμη της Ασφάλειας Επισήμων Προσώπων από την στεριά, ενώ υπάρχει επιτήρηση από τη θάλασσα και από άνδρες του Λιμενικού.

Η ανακοίνωση της Ν.Δ
«Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, ως απάντηση σε δημοσιεύματα, μας πληροφορεί ότι ο κ. Τσίπρας δεν μετακομίζει. Στην ανακοίνωση αυτή λέει διάφορα χαριτωμένα, αλλά αποφεύγει να απαντήσει σε ένα ουσιαστικό ερώτημα: Νοίκιασε ο κ. Τσίπρας βίλα στο Σούνιο, σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Αττικής, από ποιόν και με ποιό μίσθωμα;» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ και προσθέτει «αναμένουμε τη συμπληρωματική ανακοίνωση».

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ
Αντί η Ν.Δ. να διακινεί ανοησίες, μπας και αλλάξει τη συζήτηση από την πανδημία, ας πληρώσει τις εφημερίες των γιατρών

Η Ν.Δ. μπροστά στον πανικό της για το χάος που έχει δημιουργήσει στην αντιμετώπιση της πανδημίας και στην κατακραυγή από την καταστρατήγηση των περιοριστικών μέτρων από τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη, ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο να αλλάξει τη συζήτηση.

Το κάνει, όμως, τόσο άγαρμπα που εκτίθεται.

Ενημερώνουμε, λοιπόν, τη Ν.Δ. ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν αγόρασε καμία βίλα γιατί δεν είχε την τύχη να έχει οικογενειακό φίλο τον κ. Χριστοφοράκο της Siemens ώστε να την έχει μαζί του μεσοτοιχία.

Ούτε επίσης διαθέτει οικογενειακή offshore ώστε να αγοράσει το σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι.

Εδώ και έξι χρόνια, είναι δημόσια γνωστό ότι νοικιάζει μια εξοχική κατοικία στη Λαυρεωτική, κοντά στη περιοχή του Σουνίου.

Αν η Ν.Δ., μετά από έξι χρόνια, αποφάσισε να ασχοληθεί σήμερα, επειδή ο κ. Μητσοτάκης δεν φοράει μάσκα όταν κάνει ποδηλατάδα και φωτογραφίζεται με κόσμο, έχει στη διάθεσή της κάθε στοιχείο του ενοικιαστήριου αφού δηλώνεται στο πόθεν έσχες.

Καλό, πάντως, είναι να γνωρίζει ότι δεν απευθύνεται σε κρετίνους αλλά σε πολίτες που καταλαβαίνουν. Όποτε, αντί για ανοησίες, ας ασχοληθεί με κάτι ουσιαστικό, όπως να προσλάβει γιατρούς στο ΕΣΥ και να πληρώσει τις εφημερίες τους.

Back to top button