Η Πάολα παραδοσιακά δίνει μικρόφωνο και ανεβάζει επάνω στην πίστα όλους τους καλλιτεχνες που την επισκέπτονται στα μαγαζιά που τραγουδάει. Μάλιστα πάντα δίνει το δικό της μικρόφωνο και όχι κάποιο άλλο, δεύτερο, που συνήθως φέρνουν από την παραγωγή σε ανάλογες περιπτώσεις.

Την Παρασκευή το βράδυ στο κατάμεστο GAZI LIVE, πρώτο τραπέζι πίστα, ήρθε να ακούσει την Πάολα μια καλλιτέχνης που πολύ σπάνια εμφανίζεται στα μπουζούκια.

Η Ματούλα Ζαμάνη, φορώντας φόρμες όπως της αρέσει, απολάμβανε με την παρέα της την Πάολα, όταν η τραγουδίστρια την αιφνιδιάσε και την κάλεσε στην πίστα. Η Ζαμάνη έδειχνε στην Πάολα ότι δεν είναι καταλλήλως ντυμένη για να ανέβει επάνω και τότε η Πάολα ζήτησε τη βοήθεια του κοινού που το παρότρυνε να την φωνάξει. Όπερ και εγένετο.

Η Ματούλα Ζαμάνη είναι δραματική σοπράνο που έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της μουσικής όπως η Μάρθα Φριντζήλα, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, και με την “Ορχήστρα του δρόμου” με την οποία πραγματοποίησε πολλές εμφανίσεις ανά την Ελλάδα. Η “Ορχηστρα του Δρόμου” αποτελείται από τους: Ευανθία Ρεμπούτσικα, Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, Έλλη Πασπαλά. Ακόμα, η Ματούλα Ζαμάνη έχει συνεργαστεί με τους “The burger Project”, τη Γιώτα Νέγκα και τον Κωστή Μαραβέγια. Στο ευρύκοινό έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή “Αλ τσαντίρι νιουζ” του Λάκη Λαζόπουλου στον Alpha στην οποία εμφανίστηκε για να τραγουδήσει.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα