Απίστευτο περιστατικό έζησε παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων με μία.. φίλη της στα βόρεια προάστια. Αναστέναξαν μέχρι και οι τοίχοι στη μεζονέτα!

Η δημοσιογράφος έδωσε τα κλειδιά του πατρικού της σε φίλη για να το προσέχει κατά την απουσία της και εκείνη -σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της Espresso έκανε πάρτι μέχρι πρωίας.

Όπως γράφει η εφημερίδα, για δύο εβδομάδες στη μεζονέτα γίνονταν όργια με πρωταγωνίστρια μελαχρινή οπτασία των media!

Χαμός όσο απουσίαζε
Δίχως να γνωρίζει την κρυφή αδυναμία της φιλενάδας της, η οποία κινείται επίσης στον χώρο της showbiz και ασχολείται με τη δημοσιογραφία και τις δημόσιες σχέσεις, η πασίγνωστη παρουσιάστρια πέταξε για το εξωτερικό έχοντας το κεφάλι της ήσυχο. Της εμπιστεύθηκε τα κλειδιά του σπιτιού για να ποτίζει τα λουλούδια της και, κυρίως, για να ανοίγει τα παράθυρα, αποτρέποντας έτσι πιθανό «χτύπημα” από διαρρήκτες, που μπουκάρουν κάθε καλοκαίρι σε κλειστές κατοικίες.

Η δημοσιογράφος για να μην πηγαινοέρχεται μετακόμισε προσωρινά στην πολυτελή μεζονέτα, όπου σχεδόν κάθε βράδυ οργάνωνε και άλλο …πάρτι. Τα …ηχοχρώματα από τις ερωτικές περιπτύξεις της παρέας άρχιζαν από νωρίς και έσβηναν σχεδόν με την ανατολή του ηλίου. Οι επισκέπτες, διαφορετικοί κάθε φορά, το γλεντούσαν με την καρδιά τους! Το ίδιο και η διοργανώτρια των πάρτι.

Σύμφωνα πάντα με την Espresso οι γλεντζέδες δεν έκλειναν τις μπαλκονόπορτες και οι γείτονες για δύο εβδομάδες δεν έκλεισαν μάτι. Επιστρέφοντας από τις διακοπές της η παρουσιάστρια, η οποία δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα να τη σχολιάσουν, με το που έβαλε το κλειδί στην πόρτα πετάχτηκε έξω όλη η γειτονιά.

Εκείνη έπαθε σοκ μόλις πληροφορήθηκε αυτά που συνέβαιναν μέσα στο σπίτι της όσο έλειπε. Ωστόσο, εντός της οικίας όλα ήταν καθαρά και τακτοποιημένα, τα ίχνη είχαν σβηστεί…


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα