ΔΗΜΟΦΙΛΗΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το είδαμε κι αυτό! Ο Χάρης Ρώμας ‘έγκυος’, αποκαλύπτει τον δεσμό του! (Φωτο)

Ο Χάρης Ρώμας αγαπήθηκε ιδιαίτερο από το ελληνικό κοινό όχι μόνο από το ταλέντο του στην ηθοποιία, αλλά και για την δυνατή πένα του στα σενάρια επιτυχημένων σειρών, που κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός και σεναριογράφος δέχτηκε την πρόταση του περιοδικού «ΚΟΙΤΑ» για μια διαφορετική και ανατρεπτική φωτογράφιση και έτσι ο Χάρης Ρώμας πόζαρε στο εξώφυλλου του περιοδικού με κοιλιά εγκυμονούσας.

«Χάρης Ρώμας: Ο άντρας που γέννησε τις επιτυχίες στην ιδιωτική τηλεόραση» έχει στους τίτλους του εξωφύλλου του το περιοδικό, θέλοντας να εκθειάσει τον ηθοποιό και σεναριογράφο για το έργο που έχει προσφέρει και με πάθος συνεχίζει να δημιουργεί.

H αναφορά στη σχέση του
Στη συνέντευξή του μεταξύ άλλων, μιλά για την συντροφικότητα και την προσπάθεια να βρει κανείς την άνθρωπο της ζωής του, ενώ σε μια από τις σπάνιες φορές, αναφέρεται στον δεσμό που διατηρεί τα τελευταία δέκα χρόνια:

«Η πραγματικότητα είναι πως πολύ λίγοι άνθρωποι στο διάβα της ζωής μας είναι αυτοί που μπορεί να γίνουν ο άνθρωπος της ζωής σου. Τις περισσότερες φορές δοκιμάζεις αλλά στην πορεία διαπιστώνεις ότι υπάρχουν μεγάλες αποστάσεις. Βεβαίως και απογοητεύτηκα από αυτό. Το είδα να συμβαίνει αλλά θεωρώ ότι όλα έγιναν για να φτάσω εκεί που έφτασα. Να έχω την τύχη, δηλαδή, να συναντήσω το κατάλληλο πρόσωπο. Είμαστε δέκα χρόνια μαζί» εξομολογήθηκε ο Χάρης Ρώμας ο οποίος διατηρεί χαμηλό προφίλ στα προσωπικά του, όμως δεν έχει κρύψει τις επιλογές του όταν καλέστηκε να τις υπερασπιστεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Back to top button