Πανικός επικράτησε το μεσημέρι του Σαββάτου στο κέντρο της Χαλκίδας, όταν το κλάμα ενός σκύλου οδήγησε τους περίοικους να διαπιστώσουν ότι ένα ζώο βρισκόταν για αρκετές ώρες κλειδωμένο μέσα σε ένα αυτοκίνητο το οποίο χτυπούσε ο ήλιος και η θερμοκρασία ήταν αφόρητη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evialead.gr, το σκυλί δεν είχε ούτε φαγητό ούτε νερό οπότε, μετά από κάποιες ώρες μέσα στο αυτοκίνητο άρχισε να κλαίει ζητώντας, στην ουσία βοήθεια.

Οι κάτοικοι της περιοχής, μην γνωρίζοντας που βρίσκεται ο ιδιοκτήτης του οχήματος, κάλεσαν την Αστυνομία. Στο σημείο βρέθηκε και μια γυναίκα κτηνίατρος, η οποία φρόντισε το σκυλάκι και του έβαλε νερό.Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον ιδιοκτήτη του σκύλου σε καφενείο που βρισκόταν απέναντι από το παρκαρισμένο αυτοκίνητο, ο οποίος υποστήριξε ότι άφησε το σκυλί για λίγο στο αυτοκίνητο, καθώς ήθελε να το μεταφέρει στο κτήμα του.

Οι περίοικοι ωστόσο επισήμαναν στους αστυνομικούς ότι το σκυλί ότι το αυτοκίνητο βρισκόταν εκεί για ώρες, με το σκυλί στο εσωτερικό του κλειδωμένο.

Δείτε το βίντεο:


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα