Πώς θα αισθανόσασταν εάν το μαντίλι σας, κατά λάθος, έπεφτε επάνω στην βασίλισσα Ελισάβετ; Πιθανότατα, θα θέλατε να «ανοίξει» η γη και να σας καταπιεί.

Αυτό συνέβη χθες στο Royal Ascot, όταν ένα μαύρο μαντίλι το πήρε ο άνεμος και χτύπησε, έστω και διακριτικά, το πρόσωπο της Ελισάβετ, την ώρα που κατέβαινε τα σκαλιά από τον χώρο όπου παρακολουθούσε την εκδήλωση, με τη βασίλισσα να μη δείχνει πάντως να συγκινείται. Την ίδια ώρα, η έκφραση της ηθοποιού Τζίλιαν Άντερσον είναι «όλα τα λεφτά».

Η ηθοποιός, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες, έμεινε με το στόμα ανοιχτό, από την ακούσια παραβίαση του πρωτοκόλλου, με τον Ιάπωνα τραγουδιστή -στον οποίο ανήκει το μαντίλι- να προσπαθεί να το απομακρύνει από το πρόσωπο της βασίλισσας.

Πώς αντέδρασε η βασίλισσα Ελισάβετ
Ο μουσικός, με το όνομα Γιοσίκι, που είναι αρχηγός του ροκ συγκροτήματος X Japan, ταράχτηκε κι ο ίδιος και έμεινε με το στόμα ανοιχτό, την ώρα που η βασίλισσα ετοιμαζόταν να κάνει μια παρουσίαση στο Royal Windsor Cup. Πάντως, η Ελισάβετ απογοήτευσε όσους ήθελαν να τη δουν να νευριάζει, καθώς παρέμεινε τελείως ατάραχη και συνέχισε να χαμογελά και να χαιρετά τους καλεσμένους, στην έκτη εμφάνισή της στους αγαπημένους της αγώνες ιπποδρομίας, μέσα σε 7 ημέρες.

 


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα