Η 21χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου βρίσκεται ήδη έξω από τις φυλακές ανηλίκων του Χονγκ Κονγκ, ωστόσο παραμένει για λίγο ακόμα στην μεγάλη πόλη.

Την Τετάρτη, αποφυλακίστηκε και πέρασε προς τα έξω το κατώφλι των φυλακών,εκεί όπου την περίμεναν οι γονείς της αλλά και ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου για να την σφίξουν στην αγκαλιά της.

Πλέον, περιμένει την ώρα που θα φτάσει στο νησί της για να εκπληρώσει ένα τάμα, που δεν είναι άλλο από το να επισκεφθεί την Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου και να ανάψει ένα κερί.

Η ίδια ανέφερε ότι για όσο βρισκόταν στη φυλακή προσευχόταν στον Αρχάγγελο Μιχαήλ και ήταν Εκείνος που της έδινε δύναμη.

O δικηγόρος της μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου» και στην Τατιάνα Στεφανίδου, είπε ότι η 21χρονη είδε στον ύπνο της την εικόνα του Ταξιάρχη, το τελευταίο βράδυ στις φυλακές ανηλίκων του Χονγκ Κονγκ. Αυτό την έκανε να πιστέψει ότι ήρθε η ώρα να αποφυλακιστεί, κάτι που τελικά έγινε.

Η Ειρήνη λίγες ώρες μετά την αποφυλάκισή της, δείπνησε σε εστιατόριο του Χονγκ Κονγκ με τους γονείς της, μαζί με τον Σάκη Κεχαγιόγλου και έναν ακόμα νομικό εκπρόσωπο.

Το νεαρό μοντέλο πήγε το πρωί σε ορθόδοξη ρωσική εκκλησία για να χαιρετήσει τον ιερέα που της συμπαραστάθηκε.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα