COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το ταξίδι-μυστήριο του Σημίτη στα «Λαδάδικα» μετά από 10 χρόνια, το μενού και οι φαρμακερές ατάκες (εικόνες)

Μετά από δέκα χρόνια ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη για πολιτική εκδήλωση ο Κώστας Σημίτης.
Απόψε παραβρέθηκε στην εκδήλωση που έκανε το «Δίκτυο Σύγχρονων Δημοκρατών» και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου.
Την τελευταία φορά που είχε ανέβει ξανά στην Θεσσαλονίκη ο πρώην πρωθυπουργός, ήταν τον Μάρτιο του 2009, όταν είχε παραβρεθεί σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ και τον είχε προλογίσει – όπως και απόψε – ο γραμματέας του Κινήματος Χρήστος Παπαστεργίου.
Ο κ. Παπαστεργίου ήταν αυτός που έπεισε τον Κώστα Σημίτη να απευθύνει ομιλία στο κοινό της πόλης με στόχο να συσπειρώσει τις δυνάμεις του ΚΙΝΑΛ στην Θεσσαλονίκη ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Μετά την εκδήλωση, ο Κ. Σημίτης ήταν προσκεκλημένος από τα τοπικά στελέχη του ΚΙΝΑΛ για δείπνο στα Λαδάδικα, στο μπαρ-ρέστοραν «Garbo» που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το διατηρητέο κτίριο του ξενοδοχείου Μπρίστολ.

Οπως αναφέρει το ethnos.gr μεταξύ άλλων στο τραπέζι ήταν: Ο γραμματέας του ΚΙΔΗΣΟ στην Θεσσαλονίκη Ανδρέας Ρίγανης, το παλιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Χρόνης Μακρίδης, ο δικηγόρος και πολιτευτής του ΚΙΝΑΛ Αργύρης Αργυριάδης, η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα, Σούλα Μερεντίτη, ο Δημήτρης Κατσαντώνης, ο πρώην προπονητής της Εθνικής ομάδας Βόλεϊ Κώστας Χαριτωνίδης, ο αντιδήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Αντώνης Σαουλίδης, ο γραμματέας Β΄ Θεσσαλονίκης του ΚΙΝΑΛ Γιάννης Κυανίδης κ.α.

«Δεν θέλουμε να διαλυθεί η δημοκρατική παράταξη. Είμαστε απέναντι και στην Νέα Δημοκρατία και στον ΣΥΡΙΖΑ» επανέλαβε και στους συνδαιτυμόνες του τραπεζιού ο Κώστας Σημίτης ενώ σχολίασε θετικά την παρουσία του δημάρχου Θεσσαλονίκης στην ομιλία του.
«Πρόεδρε, εκτός από τον Γιάννη Μπουτάρη ήταν και ο επόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο Σπύρος Βούγιας» σχολίασε ο Ανδρέας Ρίγανης και ο κ. Σημίτης συγκατένευσε.
Σύμφωνα με το ethnos.gr, η παρέα ήπιε λευκό κρασί «Βιβλία Χώρα», έφαγε πράσινες σαλάτες, μανιτάρια αλλά και Μακεδονίτικο Μπουγιουρντί. Το κυρίως μενού περιλάμβανε πιατέλες θαλασσινών με γαρίδες, καλαμάρια, χταπόδια και τσιπούρες.

Back to top button