Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 23:19
Αρχική ΔΗΜΟΦΙΛΗ Το «τερμάτισε...

Το «τερμάτισε» με τις πλαστικές η Νατάσα Θεοδωρίδου, που βγήκε σαν ξανθιά Κινέζα τραγουδίστρια στο σόου του MEGA! Χαμός στο Twitter!

Εν μέσω κορωνοϊού το κανάλι MEGA του Βαγγέλη Μαρινάκη συνέλαβε την σωστή ιδέα να προβάλλει κάθε Παρασκευή βράδυ μια «συναυλία δωματίου» κάποιου γνωστού και αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή, για να πάρει ο κόσμος λίγη χαρά και να ξεχάσει τα προβλήματά του.

Την περασμένη Παρασκευή κεντρικό πρόσωπο στο αντίστοιχο πρόγραμμα, που είδαν και απήλαυσαν εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές, ήταν η γνωστή και αγαπημένη τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου. Και ενώ το κοινό ενθουσιάστηκε από τις μεγάλες επιτυχίες της που άκουσε, έπαθε ταυτόχρονα σοκ, μόλις είδε το παραμορφωμένο από τις πλαστικές πρόσωπο της τραγουδίστριας!

«Αυτή δεν είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου, αλλά μια Κινέζα τραγουδίστρια, που μιμείται τη φωνή της και τραγουδάει τις μεγάλες επιτυχίες της!», σχολίασαν πολλοί στο Twitter.

«Ο Φουστάνος πήρε την εκδίκησή του», έγραψε άλλος. Και συμπλήρωσε με κακία: «Καλά να πάθει η Θεοδωρίδου, αφού πήγε να κάνει πλαστικές σε ανταγωνιστή του πρώην συζύγου της».

Πράγματι, η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν αγνώριστη! Με παραφουσκωμένα μάγουλα, σιδερωμένο δέρμα και σχιστά μάτια, που αλλοίωναν τα ωραία χαρακτηριστικά που είχε στο παρελθόν! Πρόσωπο, που θύμιζε παραφουσκωμένο μπαλόνι και σοκάρισε τους θαυμαστές της, που την παρακολουθούν από νέα να κάνει καριέρα και να μαγεύει το κοινό της!

Είναι να απορεί κανείς τι τις ήθελε τόσες (αποτυχημένες) πλαστικές, μια τόσο ωραία γυναίκα, στην οποία και οι λίγες αναπόφευκτες ρυτίδες, περισσότερο θα προσέθεταν γοητεία, παρά θα αφαιρούσαν!


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Ροή Ειδήσεων