Δεν υπάρχει πιο απολαυστικό και παράλληλα εύκολο, δροσερό γλυκό ψυγείου από τον κορμό σοκολάτας. Αν μη τι άλλο αυτή η γλυκιά συνταγή με γιαούρτι θα σε ξετρελάνει.
Δείτε πως θα φτιάξετε τον κορμό σοκολάτας:
Χορηγούμενο
Υλικά
- 400 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, χωρίς ζάχαρη
- 80 γρ. φιστικοβούτυρο
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2%
- 450 γρ. μπισκότα digestive, χωρίς ζάχαρη
Το υπέρτατο καλοκαιρινό γλυκό ψυγείου: Ο “κολασμένος” κορμός σοκολάτας με μόνο 4 υλικά
Χορηγούμενο
Εκτέλεση
- Λιώνουμε 400 γρ κουβερτούρα χωρίς ζάχαρη σε μπεν μαρί.
- Προσθέτουμε 80 γρ φυστικοβούτυρο και ανακατεύουμε.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά μόλις δούμε ότι το φυστικοβούτυρο έχει διαλυθεί πλήρως με τη σοκολάτα.
- Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατευούμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Το υπέρτατο καλοκαιρινό γλυκό ψυγείου: Ο “κολασμένος” κορμός σοκολάτας με μόνο 4 υλικά
Χορηγούμενο
- Προσθέτουμε 450 γρ. μπισκότα digestive χωρίς ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά.
- Μεταφέρουμε σε αντικολλητικό χαρτί
- Δίνουμε το σχήμα κορμού
- Και παγώνουμε στη συντήρηση του ψυγείου για τουλάχιστον 3 ώρες
Καλή απόλαυση!
Διαβάστε επίσης:
Χορηγούμενο
Το απόλυτο καλοκαιρινό και δροσιστικό γλυκό ψυγείου με ζαχαρούχο γάλα, γιαούρτι και φράουλες