COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

MEDIAΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αυτό το ζώδιο είναι το πιο άκαρδο από όλα: Μην περιμένετε τη ψυχολογική στήριξη που επιθυμείτε
Είναι προσόν το να δείχνουμε ενσυναίσθηση και συμπόνια. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι που δεν αγγίζουν ούτε στο ελάχιστο αυτό τον χαρακτηρισμό. Συμπεριφέρονται περισσότερο σαν ρομπότ, χωρίς καθόλου συναισθήματα. Οι αστρολόγοι λένε πως για τη συγκεκριμένη συμπεριφορά ορισμένων ατόμων φταίει το ζώδιο τους.

Δείτε παρακάτω πιο ζώδιο είναι το πιο άκαρδο από όλα:

Χορηγούμενο

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι δεν έχουν αρκετή ενέργεια για να δώσουν προσοχή στα συναισθήματα και τις συγκινήσεις, ειδικά αυτές των άλλων ανθρώπων, καθώς εστιάζουν στην εργασία τους. Διοχετεύουν την αποφασιστικότητά τους στην επίτευξη των φιλοδοξιών τους, γεγονός που μπορεί να τους κάνει να φαίνονται μονόπλευροι κατά καιρούς. Δεδομένου ότι κυβερνώνται από τον Κρόνο, τον πλανήτη της πειθαρχίας και της δομής, δυσκολεύονται να αφήσουν τους άλλους να πάρουν τον έλεγχο και μπορεί να γίνουν σκληροί αν δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν χαρίζονται σε κανένα συναίσθημα και λένε τη γνώμη τους χωρίς δεύτερη σκέψη, ακόμα κι αν αυτή πληγώνει.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι «οι κοινωνικές πεταλούδες του ζωδιακού» που μετακινούνται από ομάδα σε ομάδα, από συζήτηση σε συζήτηση και από θέμα σε θέμα, συχνά επιδεικνύοντας ένα προσωπείο ανάλογα με το με ποιον έχουν απέναντί τους. Επειδή είναι τόσο κοινωνικοί και αγαπούν να συμπεριλαμβάνονται σε κάθε συζήτηση, θέμα ή project τείνουν να μιλούν χωρίς να σκέφτονται ή να δίνουν σημασία στα συναισθήματα των άλλων. Ζουν σε έναν κόσμο με τους δικούς τους κανόνες και τη δική τους πραγματικότητα. Στο μυαλό τους, αν κάτι δεν πάει καλά, το πρόβλημα το έχετε εσείς και όχι εκείνοι.

Κριός

Ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, οι Κριοί είναι ηγέτες. Συχνά είναι τόσο επικεντρωμένοι στον εαυτό τους και στο πώς μπορούν να επιτύχουν καλύτερα τους στόχους τους, που τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων χάνονται. Είναι πολύ παθιασμένοι και μπορεί να είναι εγωιστές, παρορμητικοί και αλαζόνες. Κυβερνώνται, επίσης, από τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης, οπότε είναι πιθανό να ξεκινήσουν έναν καυγά μαζί σας χωρίς λόγο. Δυσκολεύονται να συγκρατήσουν τα λόγια τους και μπορεί να γίνουν εντελώς κακοί απέναντι στους άλλους.

Χορηγούμενο

Σκορπιός

Ο Σκορπιός, ένα σύνθετο ζώδιο του νερού με κοφτερό μυαλό, είναι εξαιρετικά ψυχρός και κλειστός ως χαρακτήρας. Η σιωπή και ο σαρκασμός είναι τα όπλα του, τα οποία δεν έχει πρόβλημα να χρησιμοποιήσει πολύ συχνά. Δείχνουν μια πιο ήπια συναισθηματική πλευρά στους πιο κοντινούς τους ανθρώπους, αλλά ακόμη και σε αυτές τις περιπτώσεις, οι Σκορπιοί είναι παθιασμένοι, αλλά ταυτόχρονα απόμακροι. Την ίδια στιγμή, γίνονται απόλυτα εκδικητικοί ακόμα κι αν συνέβη κάτι που για εσάς δεν είχε καμία σημασία.

Παρθένος

Στην κορυφή της λίστας με τα λιγότερο συναισθηματικά ζώδια βρίσκεται η Παρθένος. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι ιδιαίτερα επικριτικοί και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να επισημαίνουν τα ελαττώματα των άλλων ανθρώπων. Δεν τους ενδιαφέρει πόσο σκληρά προσπάθησες για κάτι- αν δεν έγινε με τον δικό τους τρόπο, είναι λάθος. Βλέπουν τα πράγματα μόνο μέσω της λογικής, ποτέ συναισθηματικά, γεγονός που τους αφήνει ανίκανους να αντιληφθούν συγκεκριμένες ενδείξεις που σχετίζονται με το πώς αισθάνεται ο άλλος. Μπορεί να κλειστούν στον εαυτό τους απέναντι σε δεσμούς ή σχέσεις και να διακόψουν εύκολα και γρήγορα, χωρίς να νοιάζονται για τον άλλο ή να κοιτάξουν πίσω τους.

Διαβάστε επίσης:

Άση Μπήλιου: Πορτοφόλια “τίγκα” στο χρήμα για Υδροχόους και 2 ακόμη ζώδια

ΧορηγούμενοBack to top button