ΚΟΣΜΟΣ

Η Τουρκία δείχνει τα ‘δόντια’ της στις ΗΠΑ: Τουρκική αεροπορική επιδρομή δίπλα από αμερικανικές δυνάμεις στη Συρία!

Η Τουρκία χοντραίνει το ‘παιχνίδι’, καθώς δείχνει τα ‘δόντια’ της στις ΗΠΑ βομβαρδίζοντας άμαχους Σύρους, δίπλα από αμερικανικές δυνάμεις, κατά τη διάρκεια τουρκικής αεροπορικής επιδρομής! Ψυχρολουσία στην Ουάσιγκτον!

Διασταυρώνεται από αμερικανικές πηγές το τουρκικό χτύπημα δίπλα σε αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις.

Οι δυνάμεις των ΗΠΑ απείχαν περίπου 300 μέτρα από μια κοινή αντιτρομοκρατική βάση στην Αλ Χασάκα της Συρίας όταν αεροπορική επιδρομή της Τουρκίας έπληξε την περιοχή στις 22 Νοεμβρίου, παραδέχονται δύο πηγές, συμπεριλαμβανομένου ενός αξιωματούχου άμυνας των ΗΠΑ.

Σε κίνδυνο μπήκε το αμερικανικό στράτευμα και προσωπικό, με την Ουάσιγκτον να βρίσκεται σε αμηχανία μετά και αυτή την εξέλιξη.

Η Τουρκία ξεκίνησε ανελέητη επίθεση κατά αμάχων Κούρδων στην βόρεια Συρία. Οι επιθέσεις αυτές γίνονται με πρόσχημα την προβοκατόρικη βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη για την οποία κατηγορήθηκε μία κοπέλα από τη Σομαλία, που βαφτίστηκε ως πράκτορας του PKK!

Οι βομβαρδισμοί των Τούρκων έπληξαν τουλάχιστον πέντε χωριά στην περιοχή με τους κατοίκους έντρομους μέσα από τα σπίτια τους να κινηματογραφούν την κόλαση πλήρως μέσα στη νύχτα.

Είναι πάντως η απόλυτη ειρωνεία. Η υποτιθέμενη «σύμμαχος» Τουρκία, με αμερικανικά όπλα να εξοντώνει τους Κούρδους που στάθηκαν δίπλα στις ΗΠΑ, πολεμώντας ηρωικά τους τρομοκράτες του ισλαμικού κράτους, θυσιάζοντας 11.000 ψυχές, ώστε ο αμερικανικός στρατός να μην έχει απώλειες…

Back to top button