Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020 19:27
Αρχική ΚΟΣΜΟΣ Τουρκική «εισβολή» σ...

Τουρκική «εισβολή» στην Λιβύη: Επιβεβαιώθηκε η απόβαση τουρκικών στρατευμάτων! (Βίντεο)

Επιβεβαιώνεται η τουρκική απόβαση στην Λιβύη: Ενα τουρκικό αρματαγωγό μετέφερε περίπου έναν λόχο ειδικών δυνάμεων στην Μισράτα ως προπομπό της κύριας τουρκικής δύναμης στην βορειοαφρικανική χώρα και ήδη αφίχθησαν στην Τρίπολη, προκειμένου να ασφαλίσουν το αεροδρόμιο της πόλης, αρχικά και εν συνεχεία την περιοχή όπου θα στρατωνιστούν περίπου 3.000 Τούρκοι στρατιώτες

“Η Κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας ανακοίνωσε πως έφτασαν στην Λιβύη τουρκικές ειδικές δυνάμεις, οι προσευχές μας μαζί τους”.

Ο τουρκικός ενημερωτικός ιστότοπος Haber365 παρουσιάζει βίντεο, στο οποίο απεικονίζονται Τούρκοι στρατιώτες να εξέρχονται αποβατικού σκάφους.

Και βίντεο από την υποδοχή των τουρκικών δυνάμεων στη Λιβύη

-διαφ.-

Σημειώνεται ότι προχθές την άφιξη στην Τρίπολη της Λιβύης «των πρώτων Τούρκων στρατιωτικών όπως και εξοπλισμού» ανακοίνωσε η φιλοτουρκική κυβέρνηση της Τρίπολης.

Όπως αναφέρεται «οι πρώτες τουρκικές δυνάμεις απαρτίζονται από ειδικούς στην αεράμυνα και στον ηλεκτρονικό πόλεμο», αλλά ο λόχος δεν φαίνεται να είναι τέτοιοι. Αντίθετα φαίνεται να είναι πλήρως μάχιμο τμήμα και μάλιστα ξεχωρίζουν και στελέχη με όπλα ελεύθερου σκοπευτή.

Φυσικά δεν είναι οι πρώτοι: Περισσότεροι από 400 Τούρκοι στρατιωτικοί, των ειδικών δυνάμεων και του πυροβολικού βρίσκονται και έχουν αναπτυχθεί στην Τρίπολη το τελευταίο δίμηνο.

Χθες ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν ανακοίνωσε ότι «Η Τουρκία στέλνει στρατιωτικό προσωπικό για να βοηθήσει τη νόμιμη κυβέρνηση της Τρίπολης», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος στον τηλεοπτικό σταθμό CNN Türk.

«Ο στόχος των στρατιωτών μας είναι ο συντονισμός στη βάση λειτουργίας μας. Από σήμερα οι στρατιώτες μας σταδιακά μεταβαίνουν στην χώρα».


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Ροή Ειδήσεων