COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

MEDIA

Τους βγήκε ξινό: 14 φορές που μία σκηνή σ3ξ πήγε στραβά

Τι γίνεται αν σου αρέσει η συμπρωταγωνίστρια; Ή αν βγάλεις όλα σου τα ρούχα χωρίς να χρειάζεται μπροστά στο συνεργείο; Ηθοποιοί διηγούνται όσα άβολα σκηνικά τους συνέβησαν!

Οι περισσότεροι ηθοποιοί δεν τρελαίνονται να γυρίζουν σκηνές σεξ και οι λόγοι είναι κατανοητοί. Το να προσποιηθείς ότι συμμετέχεις σε ερωτική πράξη ενώπιον ολοκλήρου συνεργείου, υπό τις αυστηρές οδηγίες του σκηνοθέτη και ενίοτε με κάποιον απέναντι που δεν θα επέλεγες στην πραγματική ζωή, δεν μοιάζει να είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου. Γνωστοί ηθοποιοί έχουν εκμυστηρευτεί σε συνεντεύξεις τους ότι πολλές φορές τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ άσχημα και υπάρχουν στιγμές και γυρίσματα που τους έχουν μείνει αξέχαστα. Ιδού μερικές εκμυστηρεύσεις:

1. Jon Hamm και Kristen Wiig – Bridesmaids (2011)

Στις μεταξύ τους σκηνές, ο Jon Hamm έπρεπε να πετάει την Wiig αριστερά και δεξιά. Το γεγονός ότι εκείνος είναι σωματώδης έκανε ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση για την ηθοποιό. Εκείνος μάλιστα αναγκάστηκε να της πει ότι αν την πονάει πολύ να του ρίξει μία στο πλάι για να το καταλάβει.

https://www.youtube.com/watch?v=GKao7DHxUQE&feature=emb_logo

2. Kate Winslet και Leonardo DiCaprio – Revolutionary Road (2008)

Δεν φτάνει που οι σκηνές σεξ είναι άβολες από μόνες τους η Kate Winslet έπρεπε να γυρίσει μια με τον φίλο της Leonardo, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του τότε συζύγου της Sam Mendes! Η ίδια έχει πει σε συνέντευξη της: «Ήταν τόσο περίεργο και ο Leo μου έλεγε να το ξεπεράσω αλλά εγώ του υπενθύμιζα ότι ήταν ο κολλητός μου και ο σκηνοθέτης ήταν ο άντρας μου. Είναι περίεργο αυτό!». Τουλάχιστον ο κόπος της ανταμείφθηκε καθώς η Winslet κέρδισε Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της.

3. Dakota Johnson και Jamie Dornan – Fifty Shades of Grey (2015)

Είναι γνωστό ότι η Dakota Johnson και ο Jamie Dornan δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά στα γυρίσματα του Fifty Shades, αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι οι σκηνές σεξ πρέπει να ήταν μαρτύριο. Μερικές μάλιστα κράτουσαν επί ώρες φτάνοντας τους δύο ηθοποιούς στα όριά τους. Η Johnson έχει δηλώσει σε συνέντευξή της ότι προσποιούνταν ότι έκανε έρωτα με τον Dornan μία ημέρα επί 7 ώρες. Είναι να μην βαρεθεί;

4. Robert Pattinson και Julianne Moore – Map to the Stars (2014)

Οι ερωτικές σκηνές πρέπει να είναι καυτές, μόνο που ο Robert Pattinson πήρε την έννοια κυριολεκτικά. Ενώ είχαν γυρίσματα στο Toronto, είχε τόση ζέστη που ο ηθοποιός ένιωθε να λιώνει. Για κακή του τύχη η Moore ανήκει στους ανθρώπους που δεν ιδρώνουν με τίποτε. Εκείνος ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση, προσπαθώντας να μην την κάνει χάλια με τον ιδρώτα του, ενώ εκείνη νόμιζε ότι είχε πάθει κρίση πανικού και γι’ αυτό ήταν τόσο μούσκεμα. Το λες και ολίγον εξευτελιστικό!

5. Sienna Miller και Ben Affleck – Live by Night (2017)

H Sienna Miller βλέπει τον Ben Affleck σαν αδερφό, επομένως οι ερωτικές σκηνές μεταξύ τους ήταν πολύ άβολες. Εκείνος ήταν πολύ επαγγελματίας, εκείνη όμως έφτανε σε σημεία από τη μία να μην μπορεί να αποδώσει και από την άλλη να κλαίει από τα γέλια.

6. Christopher Mintz-Plasse – Superbad (2007)

Ο καημένος ο Christopher Mintz-Plasse ήταν ανήλικος και έτσι έπρεπε να τον συνοδεύει η μαμά του στα γυρίσματα. Δυστυχώς η μαμά του ήταν μπροστά και στη σκηνή που έχανε την παρθενιά του.

7. Ryan Reynolds και Olivia Wilde – The Change-Up (2011)

Υπάρχουν κάποιες ηθοποιοί που επιλέγουν να φορούν αυτοκόλλητα καλύμματα στο στήθος κατά τη διάρκεια των ερωτικών σκηνών, ώστε να μη φαίνονται οι θηλές τους. Αυτό είχε κάνει και η Olivia Wilde στη συγκεκριμένη ταινία, μόνο που δεν είχε υπολογίσει την αδεξιότητα του συμπρωταγωνιστή της. Ο Ryan Reynolds κάποια στιγμή που έπρεπε να της πιάσει το στήθος αφαίρεσε και τα καλύμματα. Μάλιστα αντέδρασε κάπως… άγαρμπα, προσπαθώντας να ξανακολλήσει τα επιθέματα πίσω εκεί που ήταν!

8. Henry Cavill – The Tudors (2007)

Ο Henry Cavill είχε μία σκηνή κατά την οποία μία κοπέλα ανέβαινε πάνω του και έκανε σεξ μαζί του. Ομως εκείνος δεν είχε προλάβει να πάρει τα μέτρα του ώστε να μην έρθει σε επαφή με τη νεαρά κι έτσι το γεγονός ότι εκείνη κουνιόταν ηδονικά πέρα δώθε, τον έφερε σε πολύ δύσκολη θέση. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ο ηθοποιός ήρθε σε στύση, γεγονός που τον έκανε να νιώσει πολύ άσχημα και να ζητήσει στη συνέχεια συγγνώμη από την ηθοποιό.

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε τα βίντεο εδώ

Back to top button