Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020 23:02
Αρχική ΔΗΜΟΦΙΛΗ Τραγικές εξελίξεις γ...

Τραγικές εξελίξεις για την Τατιάνα Στεφανίδου! Γιατί της γυρνάνε όλοι την πλάτη?…

Το Μαζί σου όσο και αν το πίστεψαν στον σταθμό, δυστυχώς δεν φέρνει τα απαιτούμενα νούμερα τηλεθέασης. Η Τατιάνα Στεφανίδου σαν άψογη επαγγελματίας, προσπαθεί με νύχια και με δόντια για την εκπομπή της και μάλιστα δεν είναι λίγες οι μέρες που φεύγει πολύ αργά από το γραφείο της στον ΣΚΑΙ.

Ωστόσο, το κοινό δεν ανταποκρίνεται και έτσι στο κανάλι αποφάσισαν να πάρουν κάποια μέτρα, ανάμεσα σε αυτά είναι και μια μεγάλη αλλαγή. Είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε την κοπέλα που αποχωρεί από το My Style Rocks στο Gala, να πηγαίνει στην Τατιάνα το Σάββατο το μεσημέρι, και να κάνει στο Μαζί σου την πρώτη της συνέντευξη.

διαφ.

Η καλεσμένη από το Gala του My Style Rocks ενδέχεται να πηγαίνει πλέον κάθε Κυριακή και όχι κάθε Σάββατο, ώστε να παρατείνεται κάπως η αγωνία του κοινού και έτσι να έχει πιο ανεβασμένα νούμερα η Τατιάνα. Αυτό το μέτρο αναμένεται να ληφθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου σήμερα, όμως πληροφορίες του Vanda’s blog αναφέρουν πως όλα είναι πιθανό να καταρριφθούν και τελικά να δούμε και την κοπέλα που έφυγε από το Gala μαζί με την… Μυρσίνη! Η απόφαση από τον ΣΚΑΙ θα ληφθεί μέσα στην ημέρα και η Τατιάνα διατηρεί την ψυχραιμία της.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Ροή Ειδήσεων