Τι έχει πραγματικά ο Πέτρος Κωστόπουλος; Η μπουγάδα στο μπαλκόνι, τα χρέη και τα κλάματα μέσα από τα μάτια της Τζένης Μπαλατσινού!

“Όταν ήρθε το τσουνάμι προβλημάτων & o Πέτρος κράσαρε με την υγεία του νόμιζα ότι με εγκαταλείπει.Θύμωσα πολύ μαζί του και αισθάνθηκα πιο μόνη μου από πότε”… είχε πει σε συνέντευξή της το 2012!

Η Τζένη ανοίγει την καρδιά της και μιλάει στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στο People της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”.
Ποια είναι τα ψέματα που έχεις ακούσει;

Έχουμε ακούσει ότι χωρίζουμε κάθε 2 μήνες, ότι όταν χτίσαμε το σπίτι μας στην Αθήνα πριν από 12 χρόνια μέναμε μαζί με γνωστό πρώην πολιτικό. Έχουμε ακούσει ότι το “ΚΛΙΚ” το αγόραζε το ΠΑΣΟΚ για να δείχνει μεγάλο τιράζ. Ότι ο Πέτρος ήταν μέλος της “17 Νοέμβρη”. Ότι είναι γκέι, ότι έχει κάνει πλαστικές. Ότι το τρίτο μου παιδί το έκανα με εξωσωματική και μετά, ενώ είχα δίδυμα, αφαίρεσα το ένα παιδί με ειδική τεχνική στο Λονδίνο για να κρατήσω το γιό. Δηλαδή, δολοφόνησα το παιδί στην κοιλιά μου! Και γι’ αυτή τη Μύκονο πια τι έχουμε ακούσει…Από τα 70ς πήγαινε ο Πέτρος διακοπές και το σπίτι του το έχτισε το 1994 ως υπάλληλος του Τερζόπουλου. Το 2000 έφτασαν οι “πλούσιοι” και οι μεσημεριανές εκπομπές να κυνηγούν στα σοκάκια τον κάθε σταρ. Τι έπρεπε να κάνουμε, λοιπόν; Να σηκώσουμε το σπίτι σε κλαρκ και να το πάμε στην Τήνο; Ένα είναι σίγουρο: ότι το ταλέντο στην Ελλάδα δεν συγχωρείται, και ο άντρας μου έχει ταλέντο!

Για την πτώση της εταιρείας τι έφταιξε;

Δεν είμαι η αρμόδια να σου απαντήσω αλλά ο Πέτρος δεν ήταν αλεξιπτωτιστής σε αυτό τον χώρο, δεν ήταν απατεώνας. Επί 30 χρόνια τάισε πολύ κόσμο, έδωσε λεφτά, έζησε οικογένειες και πλήρωνε έχρι τελικής δεκάρας όλες του τις υποχρεώσεις, μισθούς, Δημόσιο, προμηθευτές. Έφτιαξε μια ολόκληρη βιομηχανία. Τόσοι έβγαλαν από τον Πέτρο, και, ναι, λοιπόν, ήρθε η κρίση. Και η κρίση δεν κάνει κάστινγκ για το ποιον θα φαλιρίσει, 80% μείον στα έσοδα. Έλα πες μου εσύ, πως το λύνεις; Χρωστά όσα χρήματα χρωστάνε στην εταιρεία. Σε κάθε περίπτωση, όλα τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας είναι εκεί και ελπίζουμε ότι οι εργαζόμενοι και οι περισσότεροι πιστωτές θα ικανοποιηθούν. Λυπόμαστε ειλικρινά που χρωστάμε σε κάποιους ανθρώπους και αυτό είναι δυστυχώς το αποτέλεσμα της κάθε πτώχευεσης. Όλη η περιουσία της εταιρείας είναι στα χέρια του συνδίκου, ώστε να εκποοιηθεί και να πληρωθούν οι εργαζόμενοι και οι προμηθευτές. Λυπάμαι πολύ επίσης που είδα συμπεριφορές από ανθρώπους που έμπαιναν στο σπίτι μου και ήταν οι πρώτοι που έβαλαν το μαχαίρι στον λαιμό με απειλές και εκβιασμούς, ενώ γνώριζαν ότι τα προβλήματα ήταν αξεπέραστα.

Τι έχει αλλάξει στη ζωή σου πια;

Είμαι πιο ελεύθερη, αισθάνομαι ότι δεν έχω να λογοδοτήσω πουθενά, έφυγε από πάνω μου ένας στενός κοινωνικός κορσές. Τώρα μπορώ να μιλάω και να χαιρετάω όποιον συμπαθώ, γιατί η “εξουσία” σου φοράει και πρωτόκολλο… Σε ότι αφορά την καθημερινότητα μου, δουλεύω πιο πολύ από ποτέ.

Τι σου λείπει από την παλιά σας ζωή;

Ο ελεύθερος χρόνος και οι χαρούμενοι φίλοι μου. Οι χαρούμενοι άνθρωποι στον δρόμο, η “καλημέρα”.

Έκανες υπερβολές; Σπατάλες;

Και βέβαια έκανα, ποιος δεν άπλωσε την μπουγάδα του και στο διπλανό μπαλκόνι; Μόνο οι ασκητές θα πρέπει να μη μετείχαν σε υπερβολές. Αλλά χυδαιότητες δεν έκανα ποτέ. Υπάρχει μια διαφορά εδώ…

Ξέσπασες ποτέ; Έκλαψες; Φώναξες;

Ναι. Και το κλάμα, όταν σε πνίγει η αδικία, είναι σαν να σου σκίζονται τα σωθικά. Είσαι σαν άγριο θηρίο, αισθάνεσαι ότι είσαι στο σκοτάδι και σε βαράνε όλοι. Και αυτοί που εμπιστεύτηκες και σε γνώριζαν και αυτοί που δεν σε ήξεραν και αυτοί που απλώς ήταν περαστικοί και ήθελαν να ξεθυμάνουν. Κάποια στιγμή, όμως, ξημερώνει… Είδα μαι δανέζικη ταινία πριν από μερικές μέρες, “Το κυνήγι” του Τόμας Βίντερμπεργκ, και ταυτίστηκα με τον πρωταγωνιστή. Όταν προσπαθείς να αντιμετωπίσεις το δίκιο σου με πολιτισμένο τρόπο κάπου το χάνεις.

Κάποιοι πιστεύουν ότι και εσείς, όπως και όλοι που έχασαν τις εταιρείες τους, έχετε κρατήσει λεφτά στην άκρη και συνεχίζετε να ζείτε μ’ αυτά.

Από 14 ετών έβγαζα τα δικά μου χρήματα από τον πρωταθλητισμό, στη συνέχεια μπήκα στο χώρο της μόδας και την τηλεόραση, σταμάτησα να εργάζομαι για 3 χρόνια όταν γέννησα τα δυο πρώτα μου παιδιά και μετά έστησα τη δική μου εταιρεία. Ο Πέτρος έβαλε ό, τι είχε και δεν είχε σε αυτή την εταιρεία, κινητά και ακίνητα! Δεν ανέχομαι άλλο τη λασπολογία και θα κινούμαι νομικά εναντίον οποιουδήποτε τον συκοφαντεί. Και είναι όλα αποδεδειγμένα. Η ηθική του καθήκοντος είναι διαφορετική για τον καθένα. Το καθήκον για τον Πέτρο ήταν πρώτα η εταιρεία και μετά εμείς, το σπίτι ερχόταν πάντα δεύτερο. Αν κάποιος έπρεπε να είμαι θυμωμένος είμαι εγώ!

Πηγή: Υouweekly.gr


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα