Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 22:15
STORIES Τραγικές στιγμές για τον ...

Τραγικές στιγμές για τον Γιάννη Πουλόπουλο: Δείτε πως και γιατί του «έφαγαν», το «χρυσό φιλέτο» στην Εκάλη…

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο σπουδαίος τροβαδούρος του έρωτα Γιάννης Πουλόπουλος ο οποίος, χτυπημένος κι αυτός από την κρίση, που είδε να βγαίνει στο σφυρί ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο που είχε καταφέρει να αποκτήσει: ένα οικόπεδο-φιλέτο στην Εκάλη.

- διαφ. -

Η φωνή του, που σημάδεψε τη δεκαετία του ’70, τα τραγούδια του, που έντυσαν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού κινηματογράφου, και το απαράμιλλο ήθος του τον οδήγησαν στο βάθρο των κορυφαίων Ελλήνων λαϊκών τραγουδιστών.
Και μπορεί το όνομα του 78χρονου σήμερα Γιάννη Πουλόπουλου να έγινε συνώνυμο της επιτυχίας, όμως ο ίδιος δεν γλίτωσε από τα δόντια της οικονομικής κρίσης και βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με τη λαίλαπα των πλειστηριασμών.

Σε λιγότερο από έναν μήνα ο ζωντανός θρύλος του ελληνικού πενταγράμμου κινδυνεύει να χάσει ένα οικόπεδο «φιλέτο» στην Εκάλη, που απέκτησε τη «χρυσή» εποχή του ελληνικού τραγουδιού! Πρόκειται για οικόπεδο συνολικού εμβαδού 1.466 τ.μ., το οποίο βγήκε στο ηλεκτρονικό «σφυρί» στις 19 Δεκεμβρίου, με τιμή εκκίνησης τα 757.218 ευρώ.

Μπήκε σε υποθήκη το 2014

Το συγκεκριμένο περιουσιακό στοιχείο, εντός του οποίου υπήρχε παλιά ένα διώροφο κτίσμα που έχει κατεδαφιστεί, ήταν στην κατοχή του από το 1970 και μπήκε σε υποθήκη το 2014, όταν ο τραγουδιστής προέβη σε τραπεζικό δανεισμό για να ενισχύσει την οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί στην Άνοιξη Αττικής.

Πρόκειται για έναν πολυχώρο κοινωνικών εκδηλώσεων με την ονομασία Ekru, που δημιούργησε η οικογένειά του το 2009, ο οποίος χτυπήθηκε από την οικονομική κρίση των περασμένων ετών.

Στο τιμόνι της επιχείρησης βρίσκονται η σύζυγός του Μπέττυ Κοκκινάκη και η κόρη του Αντα Πουλοπούλου, ενώ ο ίδιος έλαβε δάνειο ύψους 300.000 ευρώ από τη Eurobank το 2014 προκειμένου να στηρίξει το οικογενειακό εγχείρημα.

- διαφ. -

Η παρατεταμένη οικονομική δυσπραγία, ωστόσο, είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις δόσεις για την αποπληρωμή του δανείου κι έτσι η τράπεζα προχωρά στον εκπλειστηριασμό του υποθηκευμένου οικοπέδου.

- διαφ -
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο europost.gr
- διαφ -

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα