COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

STORIES

Τραγικές στιγμές για τη Ρούλα Κορομηλά: Η τεράστια περιουσία και το παλάτι που έχασε η παρουσιάστρια! (Φωτο)


Η Ρούλα Κορομηλά έχει περάσει τις δικές της δύσκολες στιγμές, με την απώλεια της περιουσίας της να είναι μία από αυτές, αν και στο τέλος κατάφερε να τη σώσει.

Η Ρούλα Κορομηλά, που δείχνει να είναι ξανά ερωτευμένη, λόγω της ασθένειας της πέρασε κάποιες οικονομικές δυσκολίες. Η μακρόχρονη απουσία της από τη τηλεόραση και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε, την οδήγησαν σε ένα μικρό αδιέξοδο. Άρχισε να ψάχνει τρόπους επιβίωσης.

Ένας από αυτούς ήταν το να πουλήσει το σπίτι της στη Μύκονο. Αλλά όταν πουλάς ένα σπίτι είναι σαν να βγάζεις στο σφυρί τον εαυτό σου. Την ιστορία σου. Τις αναμνήσεις σου. Κι αυτό το σπίτι ήταν γεμάτο από αυτές. Οι τοίχοι του ήταν ποτισμένοι από ανθρώπινα χνώτα. Από αποτυπώματα χεριών. Από φωνές και γέλια, από κλάματα που αντηχούν ακόμα αρκεί να ξέρεις να τα ακούσεις. Πώς να δώσεις τα κλειδιά της ζωής σου σε κάποιον άλλον; Σε κάποιον ξένο που θα έρθει εδώ και θα αρχίσει να βάφει πάνω από το δικό σου δέρμα. Που θα ρίξει τόνους απορ­ρυπαντικών και θα καυτηριάσει τα συναισθήματα σου. Που θα φορτώσει το σύμπαν σου με το δικό του σύμπαν και θα το κάνει παρελθόν. Ιστορία. Σαν κι αυτές που ποτέ δεν είπε κανείς. Σαν κι αυτές που ξεχνιόνται.

Λες και δεν έγιναν ποτέ αλλά ήταν απλά η φαντασία ενός ποιητή, ενός μυθιστόρηματογράφου. Πάντα στη ζωή έχεις τουλάχιστον δυο επιλογές. Η μια είναι να μοιρολατρήσεις. Να δεις τη ζωή σου από το παράθυρο κι εσύ σαν ανάπηρος να μην μπορείς να βγεις στο δρόμο. Κοιτώντας τη πληγή. Περιμένοντας τον θάνατο. Η άλλη είναι να σηκωθείς. Να παλέψεις. Να διορθώσεις. Να ξαναφτιάξεις από την αρχή. Να πιστέψεις.

Τα χρήματα που βγήκε και η ασφάλεια μόλις πούλησε το παλάτι της
Η Ρούλα τελικά το έκανε. Βγήκε από την περιπέτεια δυνατή. Επέστρεψε στη ζωή. Δούλεψε. Χαμογέλασε και κέρδισε. Κέρδισε πάνω από όλα την αυτοπεποίθηση της. Κέρδισε χρήματα που της έδωσαν την δυνατότητα να αποπληρώσει όλες της τις υποχρεώσεις και να κρατήσει τελικά τα κλειδιά του σπιτιού της.

Στο τέλος, βέβαια, το έδωσε λόγω της ασθένειας που συνέχισε να την ταλαιπωρεί μέχρι πριν από μερικά χρόνια. Η παρουσιάστρια αγόρασε το εν λόγω εξοχικό το 2000 και μέχρι πρότινος αποτελούσε το αγαπημένο της «καταφύγιο». Για τον λόγο αυτόν η είδηση της πώλησής του έσκασε σαν «βόμβα» καθώς κανείς δεν το περίμενε.

Ο λόγος που η γνωστή παρουσιάστρια προέβη σε αυτήν την κίνηση ήταν η υψηλή φορολογία και ο ΕΝΦΙΑ που την προβλημάτιζαν ιδιαίτερα.

Ένας Έλληνας τραπεζίτης που δραστηριοποιείται στον Παναμά, είδε το συγκεκριμένο σπίτι κι ενθουσιάστηκε. Μάλιστα, της πρόσφερε 2.300.000 ευρώ προκειμένου να το κάνει δικό του, κάτι που η παρουσιάστρια δέχτηκε με ενθουσιασμό. Κάποια από τα χρήματα τα έδωσε στην τράπεζα, καθώς η βίλλα ήταν ήταν δεσμευμένη, ενώ τα υπόλοιπα τα αποταμίευσε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού Χάι, η Ρούλα δεν μετάνιωσε στιγμή γι’ αυτήν της την απόφαση. Απεναντίας, τονίζει ότι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση στην Ελλάδα πιστεύει ότι έκανε την καλύτερη κίνηση.

Back to top button